Президентът на Хърватия Грабар-Китарович показала пищни форми? Оказа се лъжа

Дори и най-крутите мерки за защита на личното пространство не успяха да спрат папараци да заснемат държавния глава на една от бившите югославски републики – Хърватия по оскъдно облекло на плажа, съобщи португалски сайт, цитиран от delo.bg.

В статията се твърди: "Колинда Грабар-Китарович спечели изборите и да встъпи в длъжност през февруари 2015 г. Фотографиите показват недвусмислено, че красотата и интелигентността могат да вървят ръка за ръка, какъвто е случаят при държавния глава на Хърватия.

В своята управленска платформа Колинда Грабар-Китарович е заложила икономически растеж и социална стабилност чрез защитата на основните човешки права и автономност на системата за постигане на достоен живот и повишаване на равнището му за поданиците й.

Грабар-Китарович е член на консервативната партия Хърватски демократичен съюз (ХДС), която тласна страната към независимост от бивша Югославия през 1991 година.

Досега Хърватия беше известна с бившия футболист Давор Шукер и с играча на „Реал Мадрид“ Лука Модрич, но сега има нова емблема и то каква – президентът Колинда Грабар-Китарович".

Оказало се обаче, че публикуваните снимки в португалския сайт са на 36-годишната американска актриса Коко Остин. Освен в киното, Коко се изявява още като модел и танцьорка. Омъжена е за рап изпълнителя Ice-T от 2002 г., а фотографиите наистина са папарашки и са от почивка на семейството в Маями в края на декември 2009 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл