Пременете дома си за Новата Година лесно и изгодно!

Идват празници и всички бързаме да пременим домовете си, за да внесем повече настроение. Зимата обаче не е подходящ сезон за големи ремонти, а и това често е свързано с големи инвестиции. За всички, които искат да обновят дома си изгодно и ефективно и да започнат Новата Година с усещане за промяна, специалистите на Mr. Bricolage от Sofia Ring Mall предлагат ценни съвети.

Може да започнете с подмяна на старите щори и пердета. В допълнение с нови възглавници на дивана или само нови калъфки ще постигнете забележителен ефект, който всички вкъщи ще оценят. В магазините на френската верига може да намерите богато разнообразие от пердета, завеси, воали за прозорци и щори с различни цветове, десен и материи, както в готов вариант, така и на линеен метър. Изкушаващо предложение в тон с Коледното настроение са и декоративните възглавници с различни празнични пейзажи, които ще внесат топлина във всекидневната. Ако имате възможност – може би точно сега е и моментът да купите нов килим, който да замени стария и да внесе свежест във всекидневната или друго помещение.

За банята може да купите нови завеса, аксесоари и килимчета, с които ще разведрите помещението. Макар че плочките ще останат същите, видът на банята ще бъде нов и приветлив. Ако не искате да инвестирате много средства – достатъчно е само да подмените хавлиите с такива в различен цвят.

За спалните има най-различни решения. Доказано е, че човек прекарва 1/3 от живота си или приблизително 25 години в сън. Ето защо ви съветваме в това помещение да инвестирате достатъчно, за да се наслаждавате на истински комфорт. Освен нови пердетата и килим, в Mr. Bricolage може да купите и нови възглавници, чаршафи, одеяла и шалтета. Те ще донесат радост за окото и комфорт по време на часовете почивка. За още по-голямо удобство ви съветваме да си подарите за празниците и протектор за матрак. Той ще допълни усещането за мекота, а в същото време ще запази матрака ви в добро състояние по-дълго.

В кухнята може да смените покривките, завесите и кърпите с нови. Ако сте отделили по-малък бюджет за премяна на дома, дори един нов коледен комплект ръкохватка и ръкавица само 2,79 лв. ще освежи подобаващо помещението. И не забравяйте, че всички тези продукти могат да бъдат и много подходящ Коледен подарък, който да внесе топлина и уют н само във вашия дом, но и в този на най-близките ви.

И за завършек, предлагаме ви да извадите най-емблематичните снимки от изминалата 2015 година и да ги сложите в красива рамка от отдела за рамкиране на Mr. Bricolage. Така незабравимите мигове и ценни спомени ще бъдат по-дълго с вас и семейството ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини