Сапунджиев застрелял жена си и детето си с нерегистриран пистолет

Нерегистриран стар армейски пистолет „Валтер П38” е оръжието, с което шофьорът Благой Сапунджиев убил жена си и детето си в дома им в пловдивския квартал "Кючук Париж" , а след това и себе си. Това заяви старши комисар Христо Разсолков, шеф на полицията в Пловдив.

Мъжът не е имал друго оръжие на свое име, чисто е и неговото криминално достие.

На този етап няма доказателства, които да подкрепят версията, че дългове стоят в основата на трагедията. „Няма установени задължения към банкови институции и физически лица”, подчерта той пред бТВ.

По думите му няма и информация, че съпругата на Сапунджиев е била обект на заплахи: „Няма данни да е имало битови скандали, няма данни за употреба на алкохол или наркотични вещества”.

В същото време Разсолков посочи, че младото семейство е било разделено от известно време, като мъжът е живеел при родителите си и често е посещавал адреса.

„Понякога ревността е много лош съветник на човека, може да го накара да е ужасно жесток в своите действия”, коментира психиатърът д-р Веселин Герев пред бТВ. По думите му побъркването от ревност може да дойде след една-единствена искра.

Коментари

Задължително поле