Нелегалните мигранти ще продължат със сексуалните нападения, прогнозира евродепутат

„Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, то той е лицемер“, зави пред Нова телевизия европдеутатът Ангел Джамбазки по повод Според официалната информация на местните власти нападенията са извършени от група от около 1000 души мигранти от Северна Африка.


„Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да се разходим до „Лъвов мост“. А поведението на властите в Германия е либерален фашизъм. Тамошните медии си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже. Това е в резултат от сбърканата и самоубийствена политика на канцлера Ангела Меркел, която има съучастници в лицето на медиите”, допълни Ангел Джамбазки.


Несъгласие с тезата на евродепутата изрази неговата опонентка в студиото Деница Сачева.
„От една страна имаме бежанци, които действително бягат и от самите терористи, включително и от подобни сексуални посегателства. Имаме деца, които страдат и умряха междувременно от удавяния в новогодишната нощ. Не можем да сравняваме едната трагедия с другата. Не може свободата и сигурността да бъдат в противоречие и едното да е за сметка на другото. Не го приемам”, коментира Деница Сачева.


Заради различията в двете позиции Сачева и Джамбазки си размениха остри реплики.

Европдепутатът призова Деница Сачева да отиде и да се разходи в района на „Лъвов мост“, за да види „колко майки с деца, бягащи от терористите има“.


„Ще видите само чужденци с бради, които се ръгат с ножове“, каза Ангел Джамбазки, като визира снощното сбиване между мигранти в центъра на София.


Сачева му опонира, като каза, че измества темата не дебата и вместо нея, да атакува с въпроси отговорните институции.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика