„Барса“ играел като на „Плейстейшън“

Представянето на „Барселона“ е перфектно като на електронната игра „Плейстейшън“, пишат в Испания след 6:0 над уж коравия „Атлетик“ (Билбао). Двубоят бе под знака на Лео Меси. Идолът излезе на терена с петата си „Златна топка“ (на снимката), спечелена миналия понеделник. А на „Камп Ноу“ издигнаха плакат с надпис „Сърдечни поздравления, Лео“.

Меси бързо зарадва трибуните с гол. Още в 6-ата минута стартира спектакълът от дузпа, която бе гарнирана и с червен картон за вратаря Горка Ираисос.

До края всичко бе въпрос на време и голове. Хеттрик направи Луис Суарес, разписаха се също Неймар и Иван Ракитич. А Меси се контузи - игра само през първото полувреме. Но след прегледите „Барса“ се успокои - травмата не е тежка. Меси може да играе още в сряда пак срещу „Атлетик“, но за Кралската купа. По-сериозно е положението с Жорди Алба, който ще почива 10 дни.

Раул, легендата на „Реал“, скандализира феновете на „балета“. „Радвам се, че „Барса“ спечели Шампионската лига - рече идолът на „Сантяго Бернабеу“. - В края на краищата това е испански тим и не ми е проблем да го кажа публично.“

„Още малко и ще изкарат, че Неймар е убил Джон Кенеди и затова го викат на разпити“, изригна Карлес Виларуби, вицепрезидентът на „Барса“. Причината е разследването за укрити данъци от бразилеца.

Лидерът в Примера „Атлетико“ спечели комфортна победа с 3:0 като гост на новака „Лас Палмас“. Два пъти на Гран Канария се разписа Антоан Гризман, а първото попадение в двубоя бе на Фелипе Луис.

„Атлетико“ води с 47 т., „Барса“ е втори с 45 и мач по-малко.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят