„Барса“ отказа 50 млн. евро годишно

„Барселона“ провали преговорите за нов спонсорски договор с катарските авиолинии. Арабите плащат по 50 млн. на сезон, за да сложат своето лого на елитните екипи, като контрактът изтича през юни. Катарците не качиха офертата над 60 млн, докато от „Камп ноу“ искат 70 млн. В. „Ас“ подозира, че „Барса“ има готов вариант за нов спонсор. При съгласие на кота 70 млн. евро на сезон сумата става рекордна в историята на футбола за лого на фланелките.
Компании на катарската държава работят със „синьо-червените“ от 2010-а, а по-рано клубът не продаваше рекламно място върху фланелките.
Лионел Меси не е контузен, има само болки от удар в бедрото, обявиха от „Камп ноу“. Днес Лео ще мине тест, който ще изясни кога ще е готов за игра, обяви треньорът Луис Енрике. Явно десетката няма да излезе довечера срещу „Атлетик“ в Билбао в първия четвъртфинал за купата на Испания, а твърде вероятно е да почива и в събота при гостуването на „Малата“ или да остане резерва.
Зинедин Зидан, треньорът на „Реал“, въстана срещу изваждането на Карим Бензема от националния отбор. „Бялата“ деветка няма да бъде викан, докато не стане ясна присъдата по делото за изнудване на Матийо Валбуена.
„Как е възможно Франция да се лиши от такъв футболист? - рече Зизу. - Вижте статистите на Бензема, вижте играта му. Бензема е невинен до доказване на противното, а вече го наказват...“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят