Гърците разлюбиха напълно Бербатов

Димитър Бербатов бе посрещнат грандиозно на стадион „Тумба“, получи най-голямата заплата в ПАОК. Половин година по-късно бъдещето му е поставено на карта. Нападателят е резерва, вкарва малко голове, а в неделя вечерта изкара червен картон за удар без топка в дербито с АЕК в Атина, загубено с 0:1.

„Поведението на Бербатов на терена категорично говори, че не му се играе повече за „бяло-черните“ - коментира гръцкият сайт „Спорт24“. - От този мач излезе само въпросът какво се случва с Бербатов. Още с влизането му като резерва той миришеше на барут. Беше ядосан, правеше нарушения (б.а. - по-рано българинът получи и жълт картон), размахваше ръце наляво и надясно. От 46-ата до 80-ата минута Бербатов направи шест нарушения. Явно не искаше да следва указанията на треньора. Бербатов е рядък талант, със страхотни качества и кариера. Това му позволява да се държи като разглезена звезда, която се дразни от всичко, което не е по вкуса му.“

Анализът на сайта продължава и по-крайно. Призовава се собственикът Иван Савидис да освободи Бербатов. „Спорт24“ твърди, че нападателят влияе лошо на отбора. Изданието прогнозира, че „Галатасарай“ е евентуална възможност. В Турция обичат застаряващи звезди, а Бербатов навършва 35 години на 30 януари.

ПАОК е четвърти, на 22 точки от лидера „Олимпиакос“. А Бербатов има 5 гола във всички турнири през сезона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят