Райските кътчета, в които мечтаят и разпускат звездите

Представителите на шоубизнеса обичат да разпускат, пътувайки до екзотични и луксозни дестинации, където могат да се отдадат на приятни занимания, мечти и бягство от светската суета.

Основно предпочитани от холивудските звезди са курорти с изглед към морето или океана. Разчита се на престижни хотели и лъскави вили, които могат да очароват и най-претенциозните натури.

Освен екзотични острови, много посещавани са и курорти в населени места като Хемптънс в Ню Йорк. Мястото привлича елита от света на шоубизнеса с мегаскъпи вили, природа и шеметни партита. Любима дестинация е и Френската Ривиера. Обикновено знаменитостите изкарват почивката си там по време на фестивала в Кан и отсядат скъпи хотели намиращи се на „Кроазет“ булевард. Едни от най-ревностните почитатели на Сен Тропе са Бионсе и Джей Зи.

Не на последно място е и езерото Комо в Италия. То е посещавано от най-много млади музикални таланти, които търсят повече природа и красиви пейзажи. Съвременното поколение се забавлява там по различните барове и дискотеки, като не щади пари за удоволствия. Някои знаменитости харесват Балканите, като обикновено посещават гръцките острови, където слушат сиртаки и пият узо.

Мексико също е сред предпочитаните от холивудските звезди дестинация. Гуинет Полтроу бе на почивка, заедно с двете си деца и половинката си Брад Фалчък там миналата година. Четиримата наеха вила, предлагаща се с дневен наем от 8045 долара. Тя има невероятна гледка и излаз на Тихия океан и може да побере до 12 души. В съседство са разположени едни от от най-луксозните хотели в Наярит.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм