Трибуна "Сър Алекс" не иска да гледа Бодуров

Шок и ужас на "Олд Трафорд"! Голяма част от трибуната "Сър Алекс Фъргюсън" ще бъде затворена заради липса на интерес. Малцина са желаещите да гледат гостуването на Николай Бодуров с новия му тим "Мидтиланд" срещу "Манчестър Юнайтед" в Лига Европа. Не помогна и намалението на цените на билетите с 25 процента. Ръководството на клуба реши просто да затвори няколко блока. През този сезон средната заетост на арената е 99,5% . За последно под 70 000 души е имало на мача с "Атлетик" (Билбао) на 8 март 2012 г. - 59 265 души. Сега ще бъдат "замразени" 26 000 билета.

Райън Гигс не присъства на последния мач на "Юнайтед" - 3:0 срещу "Стоук", заради кончината на дядо си Денис. В социалните мрежи помощникът на Ван Гаал написа: "Беше истински джентълмен!"

В Англия заговориха, че Масимилиано Алегри е склонил на 4-годишен договор с "Челси". В момента треньорът води "Ювентус". А с временния Гуус Хидинк "сините" направиха 0:0 като гост на новака "Уотфорд". В неделя е голямото дерби между ранените гиганти "Челси" и "Манчестър Юнайтед".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят