Звънете на Бъчварова, не я жалете!

Народният представител от Реформаторския блок Мартин Димитров се оплака, че е жертва на атентат. Докато паркирал колата си завчера, педалът на спирачката потънал докрай, той я закарал на сервиз и монтьорите после му казали, че някаква важна тръба е прерязана.

Слава Богу, той е жив и здрав. Предполага, че е станал прицел на атентатори в качеството си на влиятелен политик, изявяващ се по темите за КТБ и цените на горивата.

Така ли е? Не знаем повече от вас. Но службите ще разберат. Понеже депутатът позвънил на министър Бъчварова, а тя „реагирала мигновено“ и задействала „колегите“ си в МВР веднага.

На това именно обърнете внимание. На телефонното обаждане.

Ако и онзи човек, чийто автомобил беше ударен от паднал бетонен къс под надлез на магистрала, се бе обадил на г-жа Бъчварова незабавно, може би вече щеше да има наказан за трайната загуба на здравето му.

А тия повече от 20 софиянци, които всеки ден се изненадват на паркингите като откриват, че колите им ги няма, или пък са без фарове, без чистачки, без гуми, без джанти или с изрязани ведно с винетките стъкла? Ако всеки от тях звънне на МВР шефката, току виж крадците видели звезди посред ден!

Ами всичките българи, потърпевши от извършваните ежедневно у нас над 360 престъпления? Представете си, че се чуят и те един по един с вицепремиерката? Може бързо след това да се окаже, че у нас е настъпил краят на престъпността.

Така че братя и сестри, звънете на г-жа Бъчварова, не я жалете, ако ви трябва полицейска закрила или разследване. Добре, че беше г-н Димитров да ви подсети!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари