12 български проекта – финалисти за наградата за най-добри събития в света за 2015 година

Лидл, Екопак Карин Дом - Варна, Националният фолклорен събор “Рожен” и БНТ с Детска Евровизия 2015 са финалисти в конкурса за Международните награди за събития Eventex Awards. Победителите ще станат ясни на 17 март в София.

57 финалисти в 19 категории участват в поредното издание на престижния годишен конкурс. Проектите, регистрирани за участие в конкурса, са от 15 държави в Европа, Азия, Америка и Австралия, като САЩ, Русия и Холандия доминират. 34-ма събитийни професионалисти определиха финалистите.

Сред 12-те български финалисти най-сериозният претендент е немската верига за бързооборотни стоки Лидл с 6 проекта в общо 5 категории, включително “Събитие на годината”. Две фондации, една ПР агенция, Екопак, Карин Дом и БНТ с Детска Евровизия 2015 също очакват решението на журито.

Eventex Awards са създадени през 2011г. и са единствените международни награди за събития в световен мащаб. Церемонията по награждаване ще се състои на 17 март в Рейнбоу Плаза, София. Билети за гала вечерта може да закупите от сайта на събитието.

Сред участниците в предишни издания на конкурса са фирми като Google, Deutsche  Telekom, Vodafone, Microsoft, Liverpool City Council, Abbvie, DoubleDutch, Etouches, Mtel, Vivacom и други от над 40 държави.

Eventex Awards са част от Eventex 2016 на 16-18 март в София. Международни експерти ще проведат 6 майсторски класа на теми като контент маркетинг, мотивация на персонала и дизайн на срещи. Форумът включва и конференция с акцент върху холистичния подход към организирането на събития и срещи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес