Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Прелива язовир Кърджали

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Валери Симеонов: Когато партньорите поискат да се оттегля от правителството, ще го направя

Конституцията и народът

София по-добра за живот от Москва Виена запазва първото място

Нова ТВ купува 100% от “Нет Инфо“

Обвиняват БДЖ в нагласени поръчки

Класика и пера в зала „България” Иновативният пърформанс „Еволюция” развълнува публиката

Нападателят от Мериленд е загинал от раните си в болницата

Оланд: Възможна е война между Русия и Турция

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че ескалиращото участието на Анкара в сирийския конфликт създава опасност от война между Турция и Русия. “Турция се намесва в Сирия. Има риск от война”, заяви Оланд пред “France Inter radio”. Той допълни, че въпросът ще бъде обсъден от Съветът за сигурност.

Френският президент заяви още, че ще направи това, което е необходимо, за да запази Великобритания в Европейския съюз. “Ще направя каквото е необходимо, за да запазя Обединеното кралство в Европа, но при условие, че Европа все още може да се движи напред”, заяви френският президент.

По темата за исканията на Великобритания за реформи в ЕС Оланд посочи, че не може да има специални правила за Лондонското Сити.

Една от целите на Камерън в преговорите е да се гарантира, че Лондонското Сити (финансовия център на столицата) няма да бъде обвързано с правилата на зоната с единна европейска валута.

Британският премиер е изправен пред опозицията на източноевропейските страни като Полша относно плановете си за ограничаване на достъпа на мигрантите до социални преимущества.

Той също трябва да се справи с конфронтацията с Франция и Белгия заради твърденията му, че Великобритания не се ангажира с все по-тесен съюз.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.