Фен плаща да гледа как изритват Ван Гаал

Фенът на "Манчестър Юнайтед" Джейсън Стейн поиска да плати 71 лири, за да гледа как клубът уволнява Луис ван Гаал. Той бе един от пътувалите до Дания, за да изживее загубата на "червените дяволи" с 1:2 от "Мидтиланд". Билетът за двубоя бе 71 лири. Засега Ван Гаал ще бъде на пейката и при гостуването срещу "Шрюсбъри" за купата в понеделник.

В мача няма да играе контузеният капитан Уейн Руни, а без него тимът е спечелил само 22 процента от мачовете си през сезона. А когато нападателят е играл, "Юнайтед" е бил в 53 на сто от двубоите. Като цяло успеваемостта на "дяволите" е едва 42 на сто.

В Англия заговориха, че срещу изпълнителния директор Ед Уудуърд има натиск. Собствениците от семейство Глейзър били недоволни, че дясната им ръка не е уволнил Ван Гаал. Добрата новина за "Юнайтед" е, че вратарят Давид де Хеа няма сериозно увреждане на коляното.

"Арсенал", актуалният носител на купата на Англия, отива на неочаквано преиграване. На "Емирейтс" тимът на Арсен Венгел се спъна във втородивизионния "Хъл" - 0:0. Уникален мач направи вратарят на "тигрите" Елдин Якупович. "Арсенал" се бори да стане първият отбор в модерната ера на английския футбол, който печели най-стария трофей три пъти поред. Венгер пусна през второто полувреме "оръдията" Оливие Жиру и Алексис Санчес, но това не му помогна.

"Рединг" изхвърли елитния "Уест Бромич" с домакинско 3:1 от турнира за купата. Отборът успя да обърне резултата, след като Дарън Флечър откри за гостите. В миналия кръг "Уест Бромич" се спаси от отпадане след дузпи срещу "Питърбро".

"Уотфорд" не допусна подобна изненада и срази у дома "Лийдс" с 1:0 след автогол на Скот Уутън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят