Неймар подписа за оставане в „Барса“

Неймар сложи първи подпис, който е предвестник на нов договор с „Барселона“. Сагата с подновяването на контракта се точи от близо година.

Бразилецът парафира споразумение от типа предварителен договор, което няма юридическа сила и не е задължително за изпълнение. Документът обаче фиксира срока на договора (2021 г.) и други детайли. Контрактът явно е израз на добрата воля на Неймар да остане в „Барса“ въпреки многомилионните оферти от няколко други колоса.

Златан Ибрахимович е предложен на „Реал“ (Мадрид), твърди испанският в. ОК. Мино Райола, агент на аса, направил контакта, а сега „кралете“ мислят. Златан е обвързан с ПСЖ до края на сезона, така че ще излезе на „белите“ без трансферна сума.

Британският в. „Телеграф“ обяви, че Еден Азар е декларирал, че иска да остане в „Челси“, но ако получи оферта от „Реал“, няма как да откаже. Треньорът на „кралете“ Зинедин Зидан е убедил клубния президент Флорентино Перес да пробва да вземе Серхио Агуеро през лятото, твърди испанският в. „Ас“.

А испански медии пратиха Хамес Родригес от „Реал“ на... психолог. Идеята е на Зидан и с цел да се върне мотивацията и агресията на купения за 80 милиона евро колумбийски халф. Хамес прави слаб сезон, в който няколко пъти остана дори при резервите въпреки звездния си статус. Никой не изключва вариант пред лятото техничарят да бъде продаден, стига да бъде получена достатъчно добра оферта. „Реал“ обаче едва ли ще склони на цена под 80 млн. евро, която е по силите на няколко клуба в света.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят