Производител от Сицилия пя O, sole mio

Италианският винопроизводител Маурицио Ферери извади глас като за оперна сцена на церемонията по връчването на наградите на международния конкурс “Винария 2016” в Пловдив. С изпълнението на O, sole mio роденият в Палермо сицилианец показа, че е достоен сънародник на незабравимия Лучано Павароти.

Ферери изпя “О, соле мио” като благодарност към журито за трите златни медала в категория червени вина от стари реколти за марките Deneb Cabernet Sauvignon - 2013, Stallion - 2012 и Stallion Classic - 2012, произведени от фирмата му “Анжелус Естейт” АД. Винарското имение на живеещия от 25 г. у нас италианец грабна и приза за архитектура в конкурс, в който за изба №1 на годината бе избрана “Меди Валей” с управител Стойчо Стоев.

24-тото издание на “Винария” доказа, че е престижна сцена за българското вино. В палата 11 на Международния панаир в Пловдив 50-ина родни и чужди изби демонстрират своите вина и спиртни напитки. Посетителите могат да опитат реколтата от м.г., която фирмите още не са представяли никъде.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес