Фернандо Торес подари свой екип на Стоичков

Фернандо Торес подари свой екип с автограф на Христо Стоичков. Кавалерът на "Златната топка" гостува на "Атлетико" (Мадрид) и взе интервю от капитана Диего Годин, звезда на Уругвай. Телевизионният гигант "Унивижън", чието лице е Стоичков, ще предава юбилейната Копа Америка Сентенарио. По този повод българската мегазвезда е изпратен на "Мисия невъзможна" да направи интервюта с най-именитите футболисти, които ще участват на турнира в САЩ през юни.

"Ти си най-големият ми идол от дете", каза Торес, прегръщайки Стоичков на базата на "дюшекчиите". След това Камата имаше 30-минутен разговор на четири очи с треньора на "Атлетико" Диего Симеоне, който готви отбора си за реванша в Шампионската лига срещу ПСВ "Айндховен" във вторник вечерта. Двамата играха един срещу друг в мачовете "Барселона" - "Атлетико" през 90-те години и оттогава пазят отлични отношения.

В същото време каталунски журналисти приканиха Христо Стоичков да даде уроци по изпълнение на дузпи в "Барселона". Играчите на гранда се прочуха с рекорд през този сезон - осем пъти изпуснаха от бялата точка. А когато Стоичков изпълняваше дузпи, "Камп Ноу" бе сигурен - гол ще има. Няколко пъти през последните две седмици Камата е разговарял с Лео Меси, но естествено ударите от бялата точка не са били сред темите. Аржентинецът уважава изключително много Стоичков, който го награди веднъж и за "Златната обувка" като голмайстор на Европа. Двамата седяха един до друг в самолета за Цюрих на 11 януари, когато Меси получи за пети път "Златната топка".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят