Порно актриса намерена мъртва в дома си, след като обвинила колега в посегателство

Звездата от филми за възрастни Амбър Рейн почина на 31-годишна възраст в дома си в Лос Анджелис, съобщава Guardian.

Рейн е една от петте жени, сред които порно актрисата Стоя, наскоро обвинили колегата си - порно актьора Джеймс Дийн, в посегателство.

Причината за трагедията е все още неизвестна, но главният патолог по случая Ед Уинтър споделя, че най-вероятните причини за смъртта е или инцидент, или свръхдоза наркотици.

Уинтър допълва, че събота вечерта Рейн е била в дома си с приятел, когато внезапно загубила съзнание. Последвало обаждане на 911, но когато парамедиците пристигнали, актрисата вече била мъртва. Очаква се да бъде направена аутопсия, за да се изяснят причините за смъртта.

Амбър участва в над 500 порнофилма според порнографското списание AVN. В туитър нейни колеги я описаха като "една от най-милите хора в индустрията".

През декември 2015 г. актрисата разказа пред американското издание Daily Beast, че по време на заснемането на сцена с Дийн, че тя го нарекла "кучи син" и това предизвикало актьора да я удари два пъти в лицето, като той се отнесъл толкова жестоко, че тя не успяла да завърши сцената.

Джеймс Дийн отрича това да се е случвало и споделя, че е "напълно объркан" от твърденията на Daily Beast.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл