Босът на 'Локо' (Пд) катастрофира на АМ 'Тракия' преди мача с 'Берое' (обзор)

Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски катастрофира в събота по обяд на автомагистрала "Тракия" на път за Стара Загора за шампионатния мач срещу "Берое". Инцидентът е станал на 10-ина километра от Пловдив в посока Бургас и по чудо се е разминало без сериозно пострадали хора, а само с щети по две от колите в автомеллето. "Имаше един автомобил, който беше спрял на магистралата - доколкото разбрах, му бил свършил бензинът.

"За да не се блъсна в него, завих рязко в дясната лента и там се ударих в кола с бургаска регистрация", съобщи самият Крушарски. Той лично е шофирал черния си джип "Мерцедес" с номер 0909, докато зад волана на другия пострадал автомобил е бил мъж, който рязко набил спирачки и бил блъснат отзад от Крушарски.

Босът на "черно-белите" от "Лаута" отрече информациите за замесена в случая жена шофьорка. "Най-важното е, че всички сме здрави и се отървахме само с щети по колите", допълни Христо Крушарски. Според осведомени той е планирал да отседне по път към Стара Загора в хотелски комплекс "Трендафилов" край Чирпан, където тимът на "Локо" (Пд) бе на режим и пренощува в петък срещу събота, и да надъха футболистите си за победа над беройци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини