M3 Communications Group, Inc. стана PR агенция на годината отново

Компанията бе отличена с рекорден брой от 11 награди на BAPRA Brights Awards 2024 в навечерието на своята 30-годишнина

 М3 Communications Group, Inc. спечели най-престижното отличие в индустрията – PR агенция на годината. Компанията бе наградена като най-добрата агенция в сектора у нас за четвърти път в 14-годишната история на конкурса BAPRA Bright Awards 2024. Високото признание идва в годината на 30-ия юбилей на компанията.

На елегантна церемония снощи екипът на M3 Communications Group, Inc. спечели общо 11 награди за успешните кампании и креативните проекти, които е реализирал през 2023/2024 г. Авторитетното международно жури на BAPRA Bright Awards 2024 отличи агенцията сред над 130 подадени кандидатури. Компанията взе златото в категориите „Кампания за работодателска марка“, „PR иновации“ и „Кризисни комуникации“, сребърни отличия за „Корпоративни комуникации“, „Вътрешни комуникации“ и „Дигитален PR“ и бронза за „Инфлуенсър маркетинг кампания“, „Дигитален PR“ и „Комуникационна кампания за образование и професионално развитие“. В единствената категория за индивидуални постижение „Изгряваща звезда“ триумфът отново бе за M3 Communications Group, Inc., като тук златото спечели PR талантът на компанията Джесика Кръстева.

„Изключително сме щастливи от това признание – да бъдем „Агенция на годината“, като щастието ни е двойно, защото се случва в годината на нашата 30-годишнина! Благодаря на целия екип на компанията, защото един от най-ценните уроци, които научих през тези 3 десетилетия в бизнеса, е, че добрият екип е ключът към успеха. Благодаря също на нашите партньори от Hill&Knowlton и на всички наши клиенти и приятели за доверието и партньорството“, коментира Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc.

 Интригуващите проекти, с които М3 Communications Group, Inc. впечатли журито на BAPRA Bright Awards тази година са изключително разнообразни. Креативната кампания „Фактите на фокус“ на META срещу дезинформацията донесе цели две награди – първо място в категорията „PR иновации“ и трето място за „Инфлуенсър маркетинг кампания“. Високата експертиза на екипа при разрешаването на кризи и създаването на добър работодателски имидж също бях отличени със злато – съответно компанията завоюва първо място в категорията „Кампания за работодателска марка“ с проекта DISCORDIA Talent Roadshow и за „Кризисни комуникации“ за клиентa Wizz Air.

М3 Communications Group, Inc. спечели също сребърни отличия в категориите „Корпоративни комуникации“, „Вътрешни комуникации“ и „Дигитален PR“ за проектите „Защо България?“ на BTL Industries, Shell V-Powerful Launch и „ERC World – NFT Creativity & Innovation Beyond Limits“. Shell V-Powerful Launch е високо-адреналиново вътрешно събитие, което представи по атрактивен и ангажиран начин новите, подобрени горива на компанията, а дигиталната PR кампания за ERC World е един от най-интересните и предизвикателни проекти на компанията през изминалата година, който цели популяризирането на нов NFT бранд на над 10 пазара. Проектът „Защо България?“ пък отбеляза по един отговорен и много емоционален начин 25-годишнината на компанията, тагетирайки млади таланти.

М3 Communications Group, Inc. спечели и почетното трето място със социално-отговорната инициатива „За жените в науката“ на L’Oréal и ЮНЕСКО в категорията „Комуникационна кампания за образование и професионално развитие“. А уникалната дигитална кампания за новия e-commerce бранд ATLANEA, която достигна дори до Times Square, бе отличена също с бронз в категорията „Дигитален PR“.

 Повече за проектите и услугите на M3 Communications Group, Inc. можете да научите на m3bg.com. BAPRA Bright Awards са най-уважаваните награди в PR индустрията в България, които се организират за 14-а поредна година от Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА). От основаването на наградите M3 Communications Group, Inc. традиционно присъства в топ 3 и досега е била носител на първо място четири пъти – през 2011, 2016, 2018 и 2024 г., а на среброто два пъти – 2021 и 2023 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини