Киро Принца убил Кольо Дългия, стреляйки мъртво пиян напосоки, пуснаха го под домашен арест

Магистратите пуснаха Киро Принца, който уби главния си готвач Кольо Дългия, под домашен арест. Той заяви, че съжалява за всичко, което е станало и обеща да помага на разследването. Гласът му трепереше, все едно че всеки момент ще заплаче. Кольо Дългия не само въртял ресторанта му "Принц Кирил", но и бил най- добрият му приятел. Цял Несебър е потресен от случилото се.

Според излезлите вече експертизи Принца е бил с 1,15 промила алкохол в кръвта, когато застрелял авера си.

Около 22 часа в нощта на убийството, Принца, заедно с несебърски хотелиер разпивал на даляна в Равда. После всички се преместили в заведението, където ги чакал Кольо. Според адвоката на Принца - Росен Кожухаров, клиентът му е стрелял мъртво пиян напосоки и куршум останал в пистолета. Без да знае, той натиснал спусъка и куршумът се оказал смъртоносен за Кольо.

Според местни хора убийството е станало в автомобила на несебърски хотелиер, в който били четирима - той, шофьорът му, Кольо и Принца.

Мъжете били в колата, защото били решени да се прибират, когато станал инцидентът. Първоначално тримата помислили, че е Кольо е получил инфаркт. Затова го изнесли на масата пред заведението.

Пред съда обаче не бе разказано как точно е станало убийството.

Кирил Христов- Принца лежал в затвора за кражба и нанасяне на телесна повреда, още в юношеските си години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право