Качество на живот в зеления комплекс на Варна

Красимир Узунов: „Поставихме в центъра човека и проектирахме жилища за него!“

Нулев риск при закупуване на апартаменти

„Гражданите на света“ - завърналите се в морската ни столица млади българи, работили и учили в Германия, Франция, Англия и др., са сред многобройните купувачи на апартаменти в комплекс „Варна сити парк".Осемте бутикови блокчета на комплекса успяха да предложат условия на живот, покриващи изискванията на това поколение, търсещо за своето семейство сигурност, ред и приятна среда.

„Поставихме в центъра човека и проектирахме жилища за него!“ Това са думите на Красимир Узунов, описващ накратко идеята, зад която застава със семейната си компания „Интерсервиз Узунови“ АД като инвеститор на проекта.

Само на 7 минути път с кола от емблематичната варненска катедрала върви към финала си строителство на жилищен комплекс от ново поколение, покриващ всички евростандарти за живот.

Над 75 на сто от 236-те апартамента в комплекса вече имат своите собственици.

Какво прави комплекса толкова привлекателен?

Само една година след първата си копка отделеното внимание към всеки един детайл във „Варна сити парк“ е оценено. Клиентите са предимно хора с висше образование, активни и пътуващи, а именно детайлите, за които е помислено, са спойката, която прави комплекса истинска семейна ценност. Простиращ се на 13 500 кв. м, комплексът разполага с 6000 кв. м зелен парк. За концепцията „Човекът и личното му пространство“, залегнала в основите на „Варна сити парк“, говори фактът, че застроените площи са само 3800 кв. м. Земята е разпределена в прилежащи идеални части между собствениците на апартаменти без допълнително заплащане. Гарантирана е безпрецедентна сигурност за финансите на всеки купувач - 100 процента от заплащането се извършва след издаване на акт 16 за имота. Актът за първите 4 блока се очаква в края на май, а до края на септември и за останалите.

Под 4,9% лихвени ипотечни кредити, както и възможност за финансиране на работещи в чужбина български граждани осигуряват петте банки партньори на комплекса. Обзавеждане с намаления от 25% за мебели, 15% за кухни и 10% за техника осигуряват мебелни къщи „Ралица“ и „Интермаркет“, които са в групата на "Интерсервиз Узунови" АД. На всички живеещи и техните гости са осигурени паркоместа и гаражи. Ниски месечни разходи за всеки собственик на апартамент обезпечават така желаната среда за живеене. За реда и чистотата в комплекса се грижат жива охрана, администратор, чистачки, градинар и елтехник. Всички закупили апартаменти са приятно изненадани от ниските месечни разходи за обслужване - приблизително 0,60 лв. за квадратен метър с включена поддръжка и на асансьорите.

Централно парно, изградено по нова система, при което всеки заплаща само собствената консумация, отчетена по електронен топломер, който е индивидуален за всеки апартамент.

Не се заплащат загуби за общи части. Прогнозните месечни сметки за отопление във „Варна сити парк“ могат да бъдат с до 56% по-ниски спрямо сметките, които заплащаме в панелното жилище.

Експертите изчисляват, че за всеки от петте зимни месеца за отопление на апартамент с площ 88 кв.м се предвижда разход около 78 лева при сегашните цени на газта.

Швейцарските асансьори „Шиндлер“ осигуряват безпрепятствен и комфортен достъп до всеки етаж от сградата.

До всеки апартамент е доведен индивидуален оптичен кабел, което гарантира на клиента качество на сигнала за интернет и телевизия.

Приятна изненада за всички наши клиенти и посетители на комплекса са обзаведените от "Мебелни къщи Ралица" и завършени до ключ 5 мострени апартамента.

Поради високото качество, осигурената поддръжка, сервиз и сигурност в комплекса част от апартаментите се закупуват и с инвестиционна цел.

Екипът, изградил комплекса, е безкрайно удовлетворен от факта, че има над 7400 последователи във фейсбук, а сайтът на проекта www.varnacitypark.bg е посетен от над 280 000 потребители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини