Поредна теория, че Джон Сноу е жив

В края на пети сезон на култовия сериал "Игра на тронове", видяхме как любимецът на публиката Джон Сноу, бива брутално наръган от братята му във "Вала". Продуцентите на сериала Дейвид Бениоф и и Даниъл Вайс казаха преди седмица в интервю, че Джон е мъртъв и дадоха доказателство с отпускането на зениците при смърт. Те обаче не бяха убедителни и се стараеха да избягват въпросите свързани със съдбата на "Копелето от Уинтърфел". 

Новият епизод започна точно там, където свърши пети сезон преди година, а именно със сцената, в която спокойният Джон лежи в снега. Сър Давос го открива и нарежда да бъде вкаран в помещение. И точно в момента, в който тялото бива провлачено, започват всички теории как "това не е труп". 

Хиляди постове заваляха с доказателства, показващи как следите от кръвта на Джон са във формата на дракон, а взирането на сър Давос също подклажда още повече конспирациите. Почитатели на романите на Джордж Мартин, на които е базирана продукцията, доказват как Джон на практика не е извънбрачно дете, а е потомък на един от най-силните кланове - Таргериън. 

Феновете на теорията смятат, че любимецът им ще бъде възкресен, когато тялото му бъде ритуално запалено и ще се върне яздейки един от трите дракона. Подобен сюжен се случи в началото на сериала, когато "последната" от рода Таргериън - Денерис излезе от пламъците с трите дракона, наричайки ги свои деца. 

До края на "Игра на тронове" остават два сезона, в които ще разберем какво се случва с героя, изигран от Кит Харингтън. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл