Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Габриела Василева: Нямам сериозен приятел Явяването на конкурс за красота е истински адреналин, признава носителката на титлата Мис Лято Лондон

Разследват повредена спирачна система на автомобил в Горна Оряховица Предполага се, че злодеянието е умишлено

Два трактора изгоряха в област Монтана

Товарен автомобил блъсна излязла внезапно на платното каруца При удара конят е умрял на място, няма пострадали хора

Ед Шийран имал само 2-ки по музика в колежа

Клошар подпали покрив, съседи гасиха огъня сами

Експерт: Розовото фламинго вече не е необичайна гледка в България

Пожари изпепелиха лек автомобил и селскостопанска постройка Пламъците са засегнали и необитаема къща в свищовското село Алеково

Пищните форми на Клои Кардашиян

Повдигнаха обвинение на майката на починалото бебе в село Падеш

13 с интерес към АЕЦ „Белене“, 7 искат да са инвеститори

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Кейти Холмс и Джейми Фокс се разделиха

Засипват с пръст старото сметище на Свищов

Вносните цигари поскъпват

В сила са нови по-високи акцизни ставки

Част от вносните цигари ще поскъпнат с между 10 и 20 стотинки. Това показва справка в регистъра на цените на цигарите, където към края на април и началото на май няколко чужди марки са регистрирали нови по-високи цени. Между регистрацията и реалното излизане на пазара на цигари с новите цени може да мине повече от месец.

От началото на годината влязоха в сила нови по-високи акцизни ставки, но докато има цигари със стари бандероли на пазара, те могат да се купят от потребителите. Към края на миналата година единствено една компания беше регистрирала нови цени, но и нейните марки цигари се намираха дълго време след това в търговската мрежа със старите бандероли.

През последните седмици например компанията “Бритиш Американ табако” е регистрирала увеличение с 20 ст. до 5,60 лв. на марката си Dunhill и с 10 ст. – на Vogue Slims.”Джапан табако” ще продава Winston XS Plus по 4,90 лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.