Плоскост от новострояща се сграда падна и удари човек в столицата

Брекзит без сделка е все по-вероятен Меркел против преразглеждане на споразумението

Повдигнаха обвинения на мъжа, който откърти ограничителите по ул. „Граф Игнатиев“

Адските жеги ни връхлитат по-често Данните на програмата на ЕС “Коперник” показват трайно затопляне

Путин: Русия ще разработва ракети със среден и малък обсег

Левицата в Италия иска да прави правителство Президентът започна консултации след оставката на премиера

Огън по глиганите изкомандва министър Танева Ще има норма за отстрел, миграцията пречи на преброяването

Борис Джонсън и Ангела Меркел обсъждат сделката за Брекзит

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 22 август 2019

Електронен отчет на ваксините поискаха лекари Джипитата не са съгласни с предложението да отпаднат някои приеми

НАП сами не си защитили данните от хакери

Владимир Путин: Русия иска да възстанови отношенията си с ЕС

65% от хората у нас резервират онлайн ваканцията си Последни сме по показателя в ЕС

Фабрини моли ЦСКА да го пусне

Проверяват за боклуци сградите под мостове и виадукти

Апартаментите с осигурени наематели са хит на жилищния пазар

С нарастването на финансовата култура на българите все по-често за инвестиция се приема и покупката на имот, който да бъде отдаван под наем. Следвайки пазарните тенденции и засиленият от страна на купувачите интерес, инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп предлага нов продукт. Това са висококачествени, напълно обзаведени апартаменти с осигурени наематели и действащ договор за наем.

Придобивайки такъв имот, купувачите получават гарантирани постоянни приходи и сигурна възвръщаемост от инвестицията си. Този вариант спестява неудобството от търсене на наематели, правенето на допълнителни разходи за обзавеждане, плащането на агентски комисионни. Жилищните имоти за продажба се намират в комплекс Роял сити, който разполага с пет жилищни секции с просторни и комфортни апартаменти с различна големина, наличен е подземен и наземен паркинг, зелени площи. Сградите са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло – и шумоизолация.

Допълнително предимство, което предлага Роял Сити е професионалната поддръжка на общите части, перфектната прилежаща инфраструктура към комплекса, както и осигуряването на всички възможни услуги, които правят мястото приятно за живеене.

Брокерите на Галакси Инвестмънт Груп коментираха, че за да може покупката на второ жилище да носи добра доходност, то трябва да отговаря на някои основни критерии. Най-важните са перфектно качество на строителството, конкурентна цена, добра околна среда и бърз достъп до централната градска част. Точно тези фактори са взети предвид още при изграждането на Роял Сити.

Инвестицията в жилище съдържа в себе си потенциална възможност за печалба. Приема се, че при липсата на сериозни икономически трусове, инвестицията в недвижими имоти осигурява годишна доходност в размер на 5-6%, което е доста повече от ниските лихви по депозитите в момента. Освен това исторически погледнато цената на имотите расте в дългосрочен план.

Покупката на първо или дори второ жилище е една много добра инвестиция, а в момента банковите институции предоставят по-добри условия за покупка в сравнение с 2014 г., категорични са брокери на недвижими имоти. И в левове, и в евро средните лихви по жилищните заеми са под 6.5% като прогнозите на експерт

ите са в края на годината банките да предложат лихви между 4,75% и 5,75%. Лихвите по депозитите също падат, което стимулира потенциалните купувачи на имоти да се замислят за покупка на второ жилище като инвестиция, вместо да затворят парите си на влог.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.