Милена Фучеджиева: Мила Поли, стани лесбийка или пусни брада, ако искаш да спечелиш Евровизия

Снимка: Фейсбук профила на Милена Фучеджиева

Милена Фучеджиева коментира във фейсбук профила си за Поли Генова и представянето й на Евровизия.

"Единствената причина току що да изгледам победилата песен на Евровизия беше участието на Поли Генова. Някога имаше един фестивал "Ален мак", нямам нито време, нито желание да обяснявам, младите ще намерят в интернет какво представляваше. Евровизия прилича на него, тя е политически фестивал.

Украинката, ако беше и полу-мъж, щеше да е съвършена. Певица лишена от чар, с посредствен глас изпълнила посредствена песен. Но пък хем украинска, хем с ислямски мотиви, новите "европейци" в Европа явно са гласували за "европейското" звучене. Две в едно, браво, украйнски комсомолци, добре се справихте.

Затова, мила Поли Генова, не търси причината за загубата си в нищо друго, освен в отново безкрайно тъпия и несвободен свят в който живеем - свят на студена война и на подмяна. Загубата ти няма нищо общо с качествата ти и представянето ти. И ако си достатъчно наивна и друг път да се явиш на този тъп цирк, моля те, преди това стани лесбийка, или поне си пусни брада. Всъщност имам блестяща идея - сключи брак с транссексуална жена от сирия, само така България ще спечели. Помисли, Поли, не се отказвай да направиш България известна, Fuck Eurovision."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес