Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жертви на поройни дъждове в Италия

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

По-ниски сметки за ток в „Lafka“

Търговецът на електроенергия „Фючър енерджи“ и национална верига магазини „Lafka“ обединиха усилията си за да предложат още по-голямо разнообразие от продукти на своите клиенти.

От месец Май „Фючър енерджи“ влиза в магазините на „Lafka“!

По този начин, клиентите на „Lafka“ ще могат лесно и с минимални усилия да сменят доставчика на ток на своята фирма и да свалят с до 20% месечните си сметки за електроенергия. Това означава, че при сметка за ток от 300 лева например, клиентите ще могат да спестяват до 60 лева на месец. За една година това означава чисто спестяване от 720 лева!

Освен това, веднъж станали клиенти на „Фючър енерджи“, клиентите на „Lafka“ ще могат и да плащат сметките си за ток в магазините на „Lafka“. Звучи чудесно, нали? Така си е.

Как да сменя доставчика си на ток?

Вече 3500 български фирми се довериха и избраха „Фючър енерджи“ за свой доставчик на ток. Ако желаете и вашата фирма да стане клиент на „Фючър енерджи“ е достатъчно да закупите стартов пакет на цена от 1.99 лева в някой от обектите на „Lafka“ в страната.

Това, което клиентът трябва да направи е да попълни документите и да ги изпрати по куриерска фирма „Спиди“ за сметка на „Фючър енерджи“. След това, в рамките на 10 работни дни, клиентът ще получи обратно своите екземпляри. Накрая, на клиента му остава единствено да изчака първата си сметка за ток от „Фючър енерджи“, в която вече ще присъства новата, по-ниска тарифа на ток.

За да бъде максимално улеснен цялостния процес по попълване на документите, фирмите, които желаят да станат клиенти на „Фючър енерджи“ ще имат възможността да позвънят на кратък номер *4707, на който да получат пълна информация на своите въпроси.

Последвайте ни на нашата фейсбук страница „Future energy”, както и на www.fenergy.eu.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.