По-ниски сметки за ток в „Lafka“

Търговецът на електроенергия „Фючър енерджи“ и национална верига магазини „Lafka“ обединиха усилията си за да предложат още по-голямо разнообразие от продукти на своите клиенти.

От месец Май „Фючър енерджи“ влиза в магазините на „Lafka"!

По този начин, клиентите на „Lafka“ ще могат лесно и с минимални усилия да сменят доставчика на ток на своята фирма и да свалят с до 20% месечните си сметки за електроенергия. Това означава, че при сметка за ток от 300 лева например, клиентите ще могат да спестяват до 60 лева на месец. За една година това означава чисто спестяване от 720 лева!

Освен това, веднъж станали клиенти на „Фючър енерджи“, клиентите на „Lafka“ ще могат и да плащат сметките си за ток в магазините на „Lafka“. Звучи чудесно, нали? Така си е.

Как да сменя доставчика си на ток?

Вече 3500 български фирми се довериха и избраха „Фючър енерджи“ за свой доставчик на ток. Ако желаете и вашата фирма да стане клиент на „Фючър енерджи“ е достатъчно да закупите стартов пакет на цена от 1.99 лева в някой от обектите на „Lafka“ в страната.

Това, което клиентът трябва да направи е да попълни документите и да ги изпрати по куриерска фирма „Спиди“ за сметка на „Фючър енерджи“. След това, в рамките на 10 работни дни, клиентът ще получи обратно своите екземпляри. Накрая, на клиента му остава единствено да изчака първата си сметка за ток от „Фючър енерджи“, в която вече ще присъства новата, по-ниска тарифа на ток.

За да бъде максимално улеснен цялостния процес по попълване на документите, фирмите, които желаят да станат клиенти на „Фючър енерджи“ ще имат възможността да позвънят на кратък номер *4707, на който да получат пълна информация на своите въпроси.

Последвайте ни на нашата фейсбук страница „Future energy”, както и на www.fenergy.eu.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес