Варди пропуска следващия мач на Англия, защото се жени

Голмайсторът на "Лестър" Джейми Варди, който е считан за сигурен титуляр в селекцията на Рой Ходжсън по време на Евро 2016, ще пропусне следващия мач на Англия - контролата с Австралия в петък, пише "Спортал". Причината за това е, че 29-годишният футболист ще се жени два дни преди това. През миналата година Варди отложи сватбата си за юни месец тази година, но след това се наложи да я изтегли за малко по-рано заради предстоящото европейско първенство.

Варди, който вчера вкара победния гол в проверката срещу Турция (2:1), заяви, че още на следващия ден след сватбата ще тренира, но Ходжсън ще му даде още малко време.

"Не мисля, че неговото място в състава в момента е поставено под някаква голяма заплаха, а и разполагаме с други играчи, които трябва да видим в действие", заяви Ходжсън

Междувременно английските национали от "Манчестър Юнайтед" ще се присъединят днес към отбора, след като в събота спечелиха Купата на Англия. Днес ще бъде прегледан по-подробно и Маркъс Рашфорд, който получи контузия по време на финала срещу "Кристъл Палас".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят