Тайните на моделите: 30-минутен крос на ден трансформира тялото

Лятото идва, а с него и слънчевите дни на плажа. В началото на сезона всяка жена си задава въпроса „Дали изглеждам добре?”. Най-добрите съвети за стегнато тяло могат да ни дадат моделите на Victoria’s Secret.

Красавицата Адриана Лима е голям почитател на бягането. Според нея дори 30-минутен крос на ден прави чудеса и трансформира тялото. Тя съветва да си намерите някаква мотивация – нов спортен екип, приятна музика, красив парк или пък сладък партньор.

Алесандра Амброзио твърди, че банският е от огромно значение. Ако смятате да се препичате цял ден, то тогава нещо по-оскъдно би било подходящо. Ако път имате намерение да играете плажен волейбол е по-добре да облечете нещо по-прикриващо.

Кожата ви трябва винаги да е добре хидратирана, твърди Джозефин Скривър. Красавицата пие много вода и използва овлажняващи лосиони за тяло.

Марта Хънт пък съветва ден преди да отидете на плаж да потренирате. Това ще ви даде повече увереност и комфорт.

Уверете се, че си носите слънцезащитен крем, напомня Джасмин Туукс. Според нея той дава на тялото блясък и го пази от силните лъчи. Освен това тя ползва и розова вода за лицето си, за да е винаги свежо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл