Мач на кило кръв и метър кожа

“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

Шведски ресторант предлага меню за кучета

От 1 юли менюто в на шведския ресторант „Авенифамилиен“ ще включват блюда за кучета, както и специална безалкохолна „кучешка“ бира, направена от телешки бульон, съобщава БГНЕС.

„От няколко години ние пускаме кучета в нашите ресторанти – следващата стъпка беше да предоставяме купички с вода, а сега вече предлагаме и специално кучешко меню“, заяви собственикът на веригата, част от която е „Авенифамилиен“, Тобиас Хамберг. „Повечето кучета предпочитат телешкото и обикновено те се хранят на земята, близо до краката на своите собственици“, допълва той.

Също както някои други места за хранене по света, където се предлага хапване за домашни любимци, „Авенифамилиен“ се надява да привлече повече клиенти, които не биха искали да оставят любимците си вкъщи докато са на вечеря.

Специалитетите за най-добрия приятел на човека няма да се приготвят в ресторанта, а ще се купуват готови от компания производител в Стокхолм и ще струват 50 крони или 5 евро.

„Секторът на храните е един много конкурентен пазар – ние винаги се нуждаем от начини за създаване на конкурентни предложения за нашите клиенти. В момента пускаме кучета. Но кой знае – в бъдеще може да построим ресторант само за домашни любимци“, шегува се Хамберг.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.