Вижте първия българин, който изпълнява номера „ходене по стена”

Снимка: БТВ

23-годишният Валери Иванов-Жокера е първият българин, който изпълни опасното спускане от 35-метрова височина, ходейки по стена, съобщава БТВ.

"Страхът липсваше. Просто му намигнах”, заявява той. Момчето от Добрич става известно преди няколко години като уличен фокусник, но вече се занимава професионално с магия и върви по стъпките на най-добрите.

„Искам да докажа на хората, че дори в България можеш да се издържаш като магьосник и има хляб в това. Аз се мъча за последователите, които ще са след мен да могат да се изкарват пари с това нещо. Това е моята цел”, коментира той.

Започнал още като малък от 13-годишна възраст. „Бях се запалил и просто почувствах че това нещо го има вътре в мен. Най-много ме радват усмивките на хората. Заради това го правя и това ме зарежда много положително, това ме стимулира да правя все по добри и по-добри неща”, казва още Валери Иванов.

Той иска да докаже, че илюзионното изкуство в България е на световно ниво. „Мисля следващият да бъде или с телепортиране, или с дрифт”, посочва Жокера.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл