Кантона: Няма да губя от малки замръзнали острови

Легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона не пропусна да си направи майтап с отпадането на Англия от Европейското първенство. Той води шеговита рубрика в "Евроспорт", в която се избъзика, че се кандидатира за нов селекционер на Англия.

"Трите лъва" в момента са без наставник след оставката на Рой Ходжсън. И французинът е готов да го замени, разбира се на майтап. Ето и какви неща обеща вечният любимец на милиони фенове на Юнайтед.

"Няма да отпадам от малки замръзнали острови, в които вратарят е филмов режисьор, а треньорът зъболекар." - явно визирайки отпадането на Англия от Исландия на Европейското, което в крайна сметка доведе и до оставката на Рой Ходжсън.

"Обещавам абсолютно никога да не критикувам Уейн Рууни! Освен, ако не напусне Манчестър Юнайтед. Тогава ще види той."

"Обещавам да се моля на всички футболни богове да сложат край на проклятието върху английските вратари."

"Обещавам да не карам гиганта Хари Кейн да бие статични положения, а да бъде на другия край и да се бори да ги вкарва с глава."

"Обещавам да не говоря с ръка на устата си, сякаш: 1) имам най-голямата тайна на света; 2) рапирам си нещо; 3) имам много лош дъх; 4) всичко от гореизброеното."

"Аз имам най-доброто резюме за поста. А именно, роден съм през 1966 г., когато Англия става световен шампион. За първи и единствен път."

"Обещавам да не се наричам вече Крал Ерик, а само Босът Ерик."

"Затова сега предлагам референдум с въпросите "КантоДА" и "КантоНЕ", ако по някаква причина все пак не ме искате. Държите бъдещето ми и бъдещето си в ръце", завърши Кантона в майтапчийското си обръщение към британците, с което иска да е селекционер на националния им отбор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена