Мариана Коцева оглави Евростат

Отчуждават се части от имоти за модернизация на участък от пътя Калотина – Софийски околовръстен път

Националният център за рехабилитация на слепи е признат за национална представителна организация на хора с увреждания

Родител преби седмокласник, съдът го глоби със 100 лева 36–годишният Саид Селимов мъстил за дъщеря си с юмруци

Постер на порнозвезда увеличи реколтата от зелки на индийски фермер

Предложиха проф. Николай Червенков за удостояване с орден „Св. Св. Кирил и Методий“

Вековните букови гори в „Централен Балкан“ стават част от обект на ЮНЕСКО

Правителството одобри генерал-майор Данчо Дяков за шеф НСО

Министър Ангелкова опроверга „Зелените“: Никога не съм искала спиране на Booking и Airbnb

Подпалиха колата на адвокат в Монтана

Намериха 70 кг тютюн без бандерол в нелегален търговец

Гранати от Втората световна откриха в монтанско село

Румен Радев разговаря с външния министър на Кралство Саудитска Арабия

Fibank награди Сани Жекова

Вижте какво реши Министерският съвет на 21 февруари 2018

Белинташ – “бензиностанция” за извънземни, Царичина – тяхна лаборатория

Седемте рилски езера били летателната им площадка, смята наш учен

Световният ден на НЛО се чества на 2 юли. Темата с извънземните е изкушение не само за любителите на конспиративни теории и мистерии, но и за най-големите скептици.

Ентусиазирани изследователи на НЛО има и в България, където са заснети немалко странни обекти. Районът на Родопите южно и югоизточно от Пловдив, както и районът на Рилските езера са сред местата с най-голяма концентрация на странни небесни явления, смята чл. кор. д.ф.н от БАН проф. Петър Велинов.

Световнопризнатият учен изследва от десетилетия слънчевите енергии, създал е теория за въздействието на галактическите и аномални космически лъчи в атмосферата на Земята и планетите.

“Изследването на следи от извънземен живот не е търсене на сензация, то може да ни доведе до контакт с по-интелигентна раса и цивилизация”, обяснява професорът. По проблема работят авторитетни учени от Великобритания, Италия, Мексико, Скандинавия, САЩ, Русия.

НЛО владеят висши технологии – доказателство са няколко случая на буквално разпрашени американски самолети след опит на пилотите да атакуват техните апарати. След заповед от военното командване на САЩ НЛО да не бъдат преследвани и нападани в момента сме в период на взаимно наблюдение. Той ще продължи, докато дораснем да влезем в контакт с тях, обяснява професорът.

Най-много НЛО у нас има над Родопите, особено на юг от Пловдив, където има доста бивши тракийски светилища като Белинташ. Светещи кълба се наблюдават често, предимно над зоните на бивши тракийски светилища – Белинташ, село Тополово.

Съществуват легенди за извънземни, които са спирали в Белинташ и са зареждали корабите си, за да продължат пътешествието си. Екстрасенси от чужбина редовно посещават мястото, където стрелката на компаса буквално полудява заради силните енергийни полета. Скалният феномен, смятан за обсерватория на траките, площадка за извънземни и дори пристан на Ноевия ковчег, се извисява на 1200 метра в Родопите. Намира се на около 60 км от Пловдив, в района на селата Врата и Сини връх.

Професорът е чувал десетки разкази за НЛО над Седемте рилски езера от очевидци – дъновисти и туристи. Става въпрос за пространна платовидна пустинна местност над езерото Бъбрека. Прилича на американска пустиня – с леки възвишения и падини.

Велинов е бил лично на мястото няколко пъти и бил удивен от наличието на три идеални кръга – със зелена трева вътре и пожълтяла, полуизсъхнала отвън. “Явно това се дължи на наличие на вкарана там енергия, за което свидетелства и необичайно високата радиация. Не е изключено кораби на извънземни да са кацали в района. Възможно е да ни наблюдават, да осъществяват своя програма, неразбираема за нас. Допускам, че може и да охраняват планетата, да я пазят от нашите неблагоразумни действия”, казва професорът.

Наясно е със сензационните разкрития на Учителя Петър Дънов, според когото в тайнственото място Царичина е заровен специален кристал на НЛО, който пази България.

Според създателя на Бялото братство в мистериозното подземие се криела лаборатория на извънземни.

Това беше голяма тайна, мистерия. Може би военните не трябваше да ровят там през 1990-те. Както не бива да се рови и на едно от най-тайнствените и свети места в Родопите – Кръстова гора над Лъки, където според преданието е зарит част от кръста на Христос. Неслучайно Кръстова гора е силно енергийно място. Ала и Ванга казва: да не се рови там. Това са много силни енергии и допирът до тях може да се окаже фатален. Подобни енергии има и в Царичина, и в гробницата на царица Бастет в Странджа край Малко Търново. Както и в могилата Голяма Косматка край Стара Загора, също свещено място, обвито в тайнственост. Археолозите влязоха, разкопаха, ала платиха висока цена – ръководителят на експедицията Георги Китов почина, не издържа на силните енергии.

/Електронно издание на в.Марица/