Дневен хороскоп на Диляна Костова за читателите на „Зодиак“

Вторник, 05.07, ден на Марс

Ако вчерашният ден изискваше от нас да създаваме и да действаме, днес е добре да правим точно обратното. Луната ще приключи мисията си в Рак около 9,30 ч. сутринта, така че се постарайте да я следвате. Завършете финансовите и бизнес дела рано. След което забавете темпото. При възможност отложете новите начинания и вземането на решения, може да се окажат неефективни или погрешни. Използвайте времето за почивка. Меркурий, покровителстващ търговията, комуникациите, пътуванията, днес ще бъде в хармоничен аспект с Нептун, което ще провокира творческото мислене - особено полезно за хората на словото. Мечтайте, дайте воля на въображението и генерирайте идеи, които впоследствие да реализирате.

ОВЕН

Днес сте в добра кондиция. Финансови постъпления може допълнително да допринесат за доброто ви настроение. Спортувайте, обядвайте със съдружниците и обърнете специално внимание на брачния партньор. Ако конкурентите ви се активират, не реагирайте, ще имате време за това по-късно. Избягвайте конфронтацията с близки приятели, това ще ви създаде ненужно напрежение и може по-късно да съжалявате.

ТЕЛЕЦ

По възможност използвайте този ден за себе си. Което означава и да похарчите малко пари за себе си. Изберете лек хранителен режим и не се преработвайте, но гледайте това да остане незабелязано от началниците, за да си спестите напрежението. Общуването с колеги и партньори ще върви хармонично, така ще изглежда денят и за семейните хора. Бъдете милосърдни, това ще ви накара да се почувствате добре.

БЛИЗНАЦИ

Добре ще се отрази на кондицията ви, ако пофлиртувате днес. Тайно, явно, както позволява социалният ви статут. Денят е спокоен на работното място. Използвайте го да се видите с приятелите си или сбъднете своя мечта. Може да сте неудовлетворени, ако общувате с чуждестранни партньори. Изпитите също ще бъдат предизвикателство за вас днес. Отложете задграничните пътувания.

РАК

Вашият дом е вашата крепост, буквално. Така че, ако можете днес останете у дома, бъдете с децата и любимия човек. Щадете нервите, избягвайте да се занимавате с финансови институции и наследствени въпроси, защото това ще ви докара излишно напрежение. Важно е да съхраните спокойствието си, за да не даде отражение върху здравето. Поканете приятели у дома и по възможност се вижте с родителите си, това ще ви зареди позитивно.

ЛЪВ

Денят носи рискове, ако трябва да разрешавате съдебни спорове, въпроси от семеен характер с партньора или служебни отношения, ако работите в съдружие. Изморени сте, може да се дразните лесно и това да ви докара гнева на другите. Ако ви трябва подкрепа, потърсете родителите, братята и сестрите. Днес дори съседите може да са по-отзивчиви от половинката. Четете повече, пътувайте, а ако имате възможност, отхвърлете служебните въпроси от вкъщи.

ДЕВА

Сутринта се занимайте с финансовите въпроси, включително и с усвояването на кредити и банкови операции. Ако трябва да полагате изпити, влезте първи. Внезапно пътуване може да допринесе за доброто ви настроение. Ако се занимавате с авторска дейност, днес може да се почувствате вдъхновени да творите и така да се усетите отпочинали. Записвайте идеите си. Не влизайте в пререкания с колегите и обърнете внимание на здравето.

ВЕЗНИ

Хубаво ще бъде, ако ви осени любовен трепет. А още по-хубаво, ако интимният ви партньор не разбере. Така че дръжте личните си преживявания за себе си, особено на работното място. Споделете финансовите си планове и наличности с партньорите в бизнеса и живота. Ако водите дела за финансови отношения, може да приключат във ваша полза. Не рискувайте излишно и не се сърдете на децата си.

СКОРПИОН

Установете контакти за нови партньорства. Ако не можете рано да приключите с подписването на договори, отложете. Въпроси от семеен характер, свързани с дома и родителите, може да се окажат ахилесовата пета за вас. Стремете се да запазите добрата си кондиция и да ги разрешите без напрежение. Ако имате възможност, останете поне за кратко сами, това ще ви помогне да се концентрирате.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни с шофирането днес! Ако имате възможност, не се качвайте на колата. Прекарайте повече време с любимия човек и децата. Може да поемете премерен риск с цел забавление - отидете на казино, само внимавайте да не си надскочите възможностите. Ако имате възможност да творите и да се изявявате на сцена, давайте смело, ще се почувствате щастливи. Отложете работата с документи, както и срещите с близки роднини.

КОЗИРОГ

Днес ще се чувствате добре, ако можете да останете вкъщи с любимия човек и децата. Ако ли не, работете не повече от необходимото и заложете на доброто разположение на началниците. Може да се сбъдне ваша мечта за по-висока позиция, не бързайте да давате отговор. Бъдете изключително внимателни с парите днес, за да не претърпите финансови загуби. Не давайте пари назаем.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да сте доста раздразнителни и да решите да си го изкарате на работното място или у дома. Което и да изберете, няма да ви се отрази добре, да не говорим, че може да съжалявате. По-добре отхвърлете каквото има и спортувайте, за да се освободите от напрежението и да върнете дружелюбието си. Но и с това не прекалявайте, за да не се претоварите. Вземете контрастен душ. Бъдете изключително внимателни при работа с електричество и машини.

РИБИ

Ако сте планирали пътуване, днес е подходящ ден. Също да проявите любопитство и да си изберете курс. Чувствате се в кондиция, а може и да получите пари. Избягвайте изолацията, дистанцирайте се от клюки и интриги от всякакво естество. Може да има нарушения в съня или подсъзнателно безпокойство. Затова не оставайте за дълго сами. Не се занимавайте и с наследствени въпроси. Купете си хубава книга и направете подарък на близък човек.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл