България и Йордания засилват сътрудничеството си в търговията, земеделието, образованието, отбраната и борбата с тероризма

Разследват водач на джип, прегазил пастирско куче

Ало измамници завлякоха баба със 700 лева и злато

Прокуратурата: Няма достатъчно данни за извършено престъпление от Атанас Семов

Откриха тяло на 24-годишна жена в столичен хотел Задържан е 37-годишен мъж

Зелената икономика донесе Нобел на Уилям Нордхаус Той е един от привържениците на идеята за облагане с данък на вредните емисии

Тролейбусни жици паднаха върху кола в Пловдив, няма пострадали

Православната църква почита Свети Данаил

Вежди Рашидов открива нова изложба Темата на експозицията е “Пейзажът в акварела и главата в скулптурата”

Проф. Тодор Кантарджиев: Грипът се развива за около 2-3 часа

Русия използвала социални мрежи и медийни платформи за дезинформация по време на президентските избори в САЩ

Над 600 снегорина са чистили пътищата в страната през изминалата нощ

Кои са двата най-сигурни начина за постигане на целите в живота?

Нова година – нови изненади в Черно море Пентагонът праща кораб заради събитията около Керч, но искат много повече

Мигранти опитаха да нахлуят в театър във Франция, искали среща с вътрешния министър

Безплатен ден в детски научен център „Музейко“

На 10 юли, неделя детският научен център „Музейко“ ще бъде с вход свободен през целия ден.

За първи път от своето откриване Музейко ще отвори вратите си за посетители от цялата страна напълно безплатно. Тази неделя от 10 до 18 часа всички деца и родители, които обичат науката и забавленията, са добре дошли в научния център, за да разгледат неговите три етажа, да поиграят с над 130 образователни игри, 13 научни изложби, да влязат в единствения Планетариум в София, да се разходят по озеленения покрив и най-важното – да се срещнат с истински учени!

За да даде възможност на всеки да посети научния център това лято, екипът на Музейко обявява първия ден със свободен вход от своето откриване насам. В безплатния ден са добре дошли деца от всички възрасти и техните родители.

Всички, решили да посетият единствения Планетариум в София, който се намира в Музейко ще трябва да закупят билет в деня на посещението на стойност 2 лева – за да посетят космическите научни програми, водени от нашите астрономи.

Достъпът с детски колички през безплатният ден ще бъде ограничен за максимално удобство на всички посетители. През всички останали дни до 30 август обаче, в научния център влизането с детски колички ще бъде разрешено.

Освен в безплатния си ден, Музейко посреща децата през летните месеци и с УМНА ВАКАНЦИЯ – програма, в която през юли и август децата и техните родители могат да избират между целодневни занимания на български език, полудневни на английски език и целодневни на двата езика. Заниманията през ваканцията включват приказки, творчески ателиета, научни работилници и игри на открито, посветени на различна тема всеки ден от седмицата.

През юли предстоят и още два дни за най-малките, посветени на децата на възраст от 0 до 5 години. На 14 и 30 юли екипът на Музейко ще организира срещи между родителите и инициативи със специалисти по рано детско развитие, ателиета за изкуства, музика, развитие на въображението и моториката.

Във всеки работен за Музейко ден от годината след 16.30 часа има и HAPPY HOUR, в който цените на билетите са намалени.

Повече информация за Музейко и летните му програми можете да намерите тук:
http://muzeiko.bg/bg

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.