Нумерологичната прогноза на Ели Маринова

Сряда, 20.07.

Ден на Меркурий, ден на познанието и лъжата. Цветовете са яркожълто, яркооранжево, пъстри комбинации.

Личен ден 1. Днес ще се чувствате напрегнати, ще започвате едно, ще се захващате с друго, ще завършвате трето и накрая може нищо да не излезе. За да се справите с объркването, е добре да се доверите на по-опитен от вас човек и всичко ще се подреди. Ще имате важни срещи и дискусии, постарайте се да се представите подобаващо, не бързайте да говорите. Дори да искате, днес няма да можете да завършите никоя от започнатите задачи, оставете това за утре. Денят е подходящ за мода, за покупка на нова техника или на високи технологии.

Личен ден 2. Днес ще трябва да търсите баланс и в работата си с околните, и в личния живот, а около вас ще има твърде много хора, с които ще трябва да постигате разбирателство. При проблеми ще можете да потърсите помощ от влиятелна или по-опитна от вас жена, но ще се наложи да направите някакъв компромис. Възможна е неочаквана среща или приятна изненада.

Личен ден 3. Денят ще е посветен на приятелството и светския живот, на споделянето, но и на клюките. Ще бъдете внимателно наблюдавани, преценявани, коментирани и дори критикувани. Затова е добре да сте по-тактични, дипломатични и внимателни или просто да не обръщате внимание на „добронамерените“ забележки. Ако по принцип се изявявате пред публика, изявата ще е много успешна. Възможно е да имате работа с държавни или обществени институции, Не бъдете ексцентрични, не клюкарствайте през този ден. Възможно е да се обади хроничен здравословен проблем.

Личен ден 4. Днес ще се опитате да бъдете организирани, методични и дисциплинирани, но ще се наложи да обръщате внимание на много и различни хора, да им отделяте от времето си, което може да ви поизнерви, постарайте се да не го показвате, за да мине денят ви гладко. Ще се занимавате с ръководство, обработка на документи, с администрация или с производство на материални блага или просто с малко градинарство. Думата ви ще се чува навсякъде.

Личен ден 5. Ден на комуникациите, на авантюрите и свободата, ден, през който има опасност да се поддадете на някакво изкушение или съблазън, макар и невинно. Възможно е някой да ви се оплаче от нещо, да потърси вашата подкрепа, не го пренебрегвайте. А ако вие имате нужда от помощ, не оспорвайте всичко, което ви кажат или направят за вас. Добре е днес да внимавате с количеството и качеството на храната и напитките.

Личен ден 6. Днес, колкото и да не ви се иска, ще трябва да изтърпите присъствието на непознати и неособено близки хора, ще трябва да проявите търпение с всички около вас. Опитайте се да създадете хармония около себе си. Ще се наложи да помагате търпеливо на околните си, без да роптаете. Денят е подходящ за грижи за външния вид и здравето, не че има опасност от здравословен проблем. Не се преуморявайте.

Личен ден 7. Денят ще е напрегнат. През цялото време ще ви се иска да се скриете от света, но ще се наложи да се изправите лице в лице с него. Ще трябва да сте точни и прецизни при изпълнение на задълженията си, въпреки че някой може да се опита да ви разсейва и да ви пречи. Възможно е да намерите решение на стар нерешен досега проблем или да се появят някакви стари и болезнени спомени. Опитайте се да въведете в ред чувствата си и не драматизирайте излишно събитията. Денят е подходящ за дълга разходка на открито за разтоварване от напрежението.

Личен ден 8. Днес ще трябва да впрегнете силата си за разрешаване на сериозни проблеми и за разлика от друг път ще трябва да разчитате на хора, които не познавате съвсем добре. Ще имате работа с документи, пари или материални ценности в по-голям обем. Доверете се на своята собствена прозорливост, не бързайте. Бъдете внимателни и грижовни с близките си и не драматизирайте излишно отношенията си с тях. Денят е подходящ за банкови операции и за търговия и производство на едро, за спорт и туризъм. Пазете се от злополуки.

Личен ден 9. Днес ще бъдете много убедителни във всяка една ситуация. Ще имате успех в отношенията си и с колегите, и в личния живот, ако не сте ревниви и избухливи, разбира се. Овладейте се, за да имате успех навсякъде и във всичко. През този ден ще трябва да приключите делата си от предишните дни. Възможно е да имате публична изява или среща с влиятелен човек. Денят е подходящ за благотворителност, за срещи с много и различни хора, за поднасяне на подаръци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл