Дневният хороскоп на Диляна Костова

Хармонията между Сатурн и Венера покровителства дългосрочните планове, свързани с изкуство, и е благоприятна за хората, които се занимават с дизайн и архитектура. Днешният аспект между тях е изключително подходящ за заздравяване и легализиране както на бизнес отношенията, така и на интимните партньорства. Можете да разчитате, че контактите и връзките, които създавате, ще бъдат сериозни, стабилни и продуктивни, а финансовите дела - надеждни.

ОВЕН

Ако трябва да свършите работа у дома, днес разчитайте на приятелите си. Поканете ги на гости или посетете някого от тях. Създавайте контакти и бъдете социално активни. Внимавайте къде прибирате документи, свързани с имущество. На някои от вас може да се наложи да се погрижат за родител или друг член от семейството. Денят е подходящ за подписване на финансови договори и сделки.

ТЕЛЕЦ

Денят е успешен за бизнеса ви, ако планирате задгранично пътуване или работите с чужденци. Чувствате се стабилни и здраво стъпили на земята. Възможно е някои от вас да получат повишение или предложение за по- добра работа. Известно напрежение може да създадат противоречия с половинката или децата, търсете компромис. Харчете премерено, за да не нарушите финансовия баланс, особено ако купувате вещи за дома.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да стабилизирате отношенията с интимния партньор и да изгладите недоразумения. Някои от вас ще започнат нова сериозна връзка. Възможно е успешно да уредите въпроси, свързани с наследство, или да поемете успешно финансов риск. Състоянието на личните ви финанси може да ви притеснява, не бъдете разточителни. Бизнес начинанията с чужбина са обещаващи.

РАК

Сделките с имоти ще са успешни за вас. Ако ще подписвате договор или ще влизате в съдружие с приятел, денят е подходящ. Брачният партньор може да ви изненада приятно и да сбъдне ваша мечта. Бъдете внимателни при шофиране, може да има опасност за вас. Погрижете се за здравето си. Ако ви се наложи да уреждате отношенията си с банка или застрахователи, се уверете в коректността на документацията.

ЛЪВ

Денят е успешен на работното място, възможно е да получите добро предложение. Грижата на близък човек ще ви зарадва. Възможни недоразумения с партньорите преодолявайте с ясна комуникация, решете неизяснени въпроси с тях и бъдете директни. Финансовите ви планове може да претърпят корекция надолу и да се почувствате с поотънели джобове. Не споделяйте личните си неща с приятели днес.

ДЕВА

Днес може да си позволите да рискувате, възможно е да спечелите пари от това. Добро решение ще бъде да направите подарък на любимия човек или да платите пътуване. Възможно е да се чувствате леко раздразнителни и изморени. Напрежение в работата с ръководството и промяна в целите за деня също са възможни. Разчитайте на помощта на колегите си, ако трябва да свършите работа с документи.

ВЕЗНИ

Денят е добър за приключване на имуществени въпроси. Може да предприемете нещо ново в дома, да си изберете имот и да направите постъпки за жилищен кредит. Нова интимна връзка ще зарадва част от вас, а други ще заздравят настоящите си взаимоотношения. В личен план денят е благоприятен, с повишена активност. Задгранично пътуване може да се осуети или да настъпят непредвидени обстоятелства.

СКОРПИОН

Денят е подходящ за оформяне на документи с близки, за автомобилни и имуществени сделки. Разрешавайте въпроси около дома и семейството. Ако ще пътувате, вземете необходимите мерки за безопасност на здравето. Неуредици с финансови или контролни институции може да помрачат настроението ви, както и хора от приятелския кръг. Прекарайте остатъка от деня у дома със семейството и с любимите хора.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятно е да разрешавате всякакви финансови взаимоотношения с приятели. Похарчете пари, за да сбъднете своя мечта и да се погрижите за здравето си. Придобивка на работното място може да ви зарадва или колега да ви върне заети пари. Не влизайте в пререкания с началниците, възможно е да ви наложат глоба или да предизвикате нежелана проверка. Подходящо е да разписвате банкови документи.

КОЗИРОГ

Бдете инициативни в работата, това може да ви донесе желани и очаквани резултати за стъпка напред в кариерата. Някои от вас е възможно да срещнат нов интимен партньор. Настроени сте за развлечения и сте склонни да рискувате днес. Децата ще ви радват, а финансови постъпления от договори може да ви донесат удовлетворение. Не предприемайте задгранично пътуване и избягвайте контакти с чужбина.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да се разрешат въпроси, свързани с пребиваване и живеене в чужбина. Отхвърлете задачите в дома, направете освежаване или купете нещо ново. Ако имате конфликт с родителите си, сега е моментът да изгладите отношенията. Грижете се за здравето си и не пренебрегвайте сигналите на тялото, за да избегнете усложнения. Проверка на работното място или пререкание с интимния партньор може да ви изненадат неприятно.

РИБИ

Решете неуредени въпроси с наследства и се погрижете за сигурността на дома си. Свършете работа в банката или със застрахователи. Новини за здравословното състояние на близък човек ще ви зарадват. Може да намерите изгубени документи, търсете. Отложете подписването на важни договори и се пазете от обтягане на отношенията у дома и с партньорите в бизнеса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл