Дневният хороскоп на Диляна Костова

Днес в 12:30 ч. Слънцето напуска зодиакалния знак Рак и навлиза във владенията си в Лъв, където ще остане до вечерта на 22.08. Лъвът е неподвижен знак, което се проявява като стабилност и упоритост в поведението. Огънят дарява с активност, силна воля и откритост, но също така може да бъде нетърпелив и егоцентричен. Хората със силно изразен Лъв в хороскопа си обичат да се забавляват, склонни са да проявяват великодушие и авантюризъм и да демонстрират високо самочувствие. Бохеми и мечтатели по душа, трудно се влияят от чуждо мнение и понякога им убягва дисциплината. Луната поема нов курс през Риби в 11:35, дотогава не предприемайте важни начинания.

ОВЕН

Чудесно би било, ако можете да си позволите този ден да не правите нищо, освен да се забавлявате в приятна компания и да флиртувате. Занимавайте се с децата, поканете приятели у дома или посетете стар познат, само преди това консултирайте намеренията си със семейството, за да не попаднете в неловка ситуация. Почивайте повече и отложете въпроси с имущество и жилищно кредитиране.

ТЕЛЕЦ

Концентрирайте енергията у дома и следобед решавайте жилищни въпроси. Възможно е да ви се прииска да направите промени в дома или да бъдете близо до родителите и семейството. Може да ви се наложи да оформяте документи или да се занимавате с работите на близки роднини. Отложете подписването на важни договори. Не се натоварвайте с клюки. Организирайте пътуване с приятели за почивните дни.

БЛИЗНАЦИ

Засилвате общуването по всички фронтове. Писане, комуникации, работа с документи, това са вашите акценти от днес. Не пропускайте да изпълните ангажименти към близки роднини и да проверите колата. Пътувайте повече. Не се конфронтирайте с хората от приятелския кръг и с колегите, дори да ви е по-натоварено на работното място. Финансови въпроси, свързани с чужбина, могат да намерят своето решение.

РАК

Досега се занимавахте със себе си,а отсега се занимайте с финансите си. Благополучието ще бъде важно за вас, така че се постарайте да го постигнете. В добра физическа форма сте, поддържайте я. Не влизайте в ненужни конфликти с интимния партньор и децата и не поемайте рискове. На работното място може да имате промяна в плановете или недоразумения с ръководството. В края на деня пътувайте за уикенда.

ЛЪВ

Вашето време настъпва, използвайте го и се концентрирайте върху собствените си нужди. На преден план излиза всичко, което касае личната ви реализация и успех. Проверявайте и проучвайте хората, с които ви се налага да работите днес. Въпроси, свързани с чужбина или с чужденци, може да не се разрешат във ваша полза, отложете и имуществените дела. Чуйте се с родителите си. Почивайте повече.

ДЕВА

Вече може да усещате нуждата от повече почивка и нежелание за активна дейност. Използвайте времето да организирате годишния си отпуск. Бъдете внимателни и обръщайте внимание на здравето си. На работното място атмосферата е спокойна. Новина от приятел може да ви обезпокои. Не разчитайте на финансова подкрепа отвън. Края на деня прекарайте в приятна компания на приятели или брачния партньор.

ВЕЗНИ

Идва време, в което да работите активно за сбъдване на мечтите си. Социалната активност ще се покачва, използвайте възможностите за създаване на нови контакти и приятелства. Включете се в нова група по интереси и си дайте възможност за изява. Преди обед не се занимавайте с финансови операции и не подписвайте важни договори. Следобедните часове ще са благоприятни за довършване на работата. Родител може да има нужда от вас.

СКОРПИОН

Навлизате в активен период, през който да преследвате поставените цели пред себе си и да си поставяте нови. Това важи и за работата ви. Някои от вас може да получат възможност за ново поле за изява или да достигнат до желана позиция. Други ще обърнат повече внимание на родителите си. Спокойствието на работното място не ви е гарантирано. В следобедните часове е добре да организирате пътуване с половинката и децата.

СТРЕЛЕЦ

Планирайте задгранични пътувания, ще ви се отразят много добре. Всякакви въпроси, свързани с чужбина, ще излязат на преден план от днес. Времето е подходящо и за изпити и приключване на дипломни работи. Днес акцент може да бъде здравето на член от семейството или разрешаване на финансов въпрос у дома. Не влизайте в рискови финансови операции, преди обед не се занимавайте с банкови институции.

КОЗИРОГ

Времето е подходящо за разчистване на стари сметки и задължения. Отваря се възможност за данъчни и финансови проверки. Сексуалната активност може да се повиши, но бъдете внимателни по отношение на здравето. Днес е подходящо да се занимавате с документи и да приключвате въпроси с близки роднини. Приятел може да ви постави в патова ситуация. Организирайте кратко пътуване с брачния партньор.

ВОДОЛЕЙ

На някои от вас предстои да започнат или приключат съдебни дела. Други ще легализират връзката си с партньора или ще създадат нови съдружия. Конкурентите ви може да се активизират, бъдете нащрек. Следобед може да получите очаквани финансови постъпления на работното място или от колега. Шофирайте с повишено внимание и не се конфронтирайте с шефовете, ще се натоварите.

Риби

Ежедневието ще ви погълне. При някои от вас предстоят промени на работното място или нови колеги, а други ще се отдадат на грижата за любимите хора, семейството или домашен любимец. Ако преди обед сте позабравили за плановете с интимния партньор и децата, в следобедните часове бързо си спомнете. Не поемайте финансови рискове. Очаквано задгранично пътуване или бизнес с чужбина могат да ви разочароват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл