Как да обидим зодиите?

Овен

Скучен си

Какво да им кажем: “Предполагам, че си наясно, че не те бива в работата ти.” След това му обърнете гръб - буквално. Това не ви стига? Искате не само да го обидите, но и да го вбесите? Добавете, че ви отегчава, понеже е безличен и твърде обикновен. А сега - бягайте! Ако ви стигне, от вас няма да остане и мокро петно. Какво ще последва: Когато избухне, е страховит, но бързо му минава. Ако има изгода от вас, Овенът може да се преструва, че нищо не се е случило. В краен случай може да ви зачеркне от списъка с приятелите си.

Телец

Дай аз, ти не можеш

Какво да им кажем: При думите “чакай, аз по-добре ще го направя” започва да рие с копито в земята и да пръхти. Особено ако сте в някаква конкуренция - ако сте му брат или сестра, например.

Какво ще последва: Ако сте зависими от него финансово, ще ви ореже бюджета, а когато и това не ви вразуми, може да премине към физическо насилие. Телците са най-търпеливите хора и трябва да сте пълен изрод, за да се засегнат. Щом сте ги ги вбесили, ще пострадате. Но не толкова, колкото ако сте предали доверието им.

Близнаци

Ще умра от скука

Какво да им кажем: “Ох, ще умра от скука, смени темата, моля те.” Ако не реагира, помислете как да оплюете качествено нещо, в което е вложил цялото си сърце и душа. Например: “Малко калпавичко си я нарисувал тази икона, но на теб силата ти е в друго...” Какво ще последва: Лошото е, че колкото и да се стараете да обидите Близнака, никога не може да бъдете сигурни в резултата. В един миг се смеят на нещо, в следващия - съвсем същото може да ги накара да изригнат, а тогава гневът ги заслепява и могат да стигнат до физическа агресия.

Рак

Какъв е този буламач?

Какво да им кажем: Раците са обидчиви и не е трудно да ги засегне човек. “Какъв е този буламач? По-отвратително нещо не съм ял!” е универсална смъртна обида за всеки Рак - мъж или жена, стига да си пада кулинар. А повечето са такива.

Какво ще последва: Голямото сърдене. То може да продължи неограничено - от дни до месеци, в което време няма да ви говори, ще ви мята оскърбени погледи, а ако сметне, че много сте се провинили, може и да ви отмъсти. Ще ви забие ножа, когато най-малко очаквате, и ще го завърти злорадо в раната.

Лъв

Я се скрий

Какво да им кажем: “Я бягай да се скриеш някъде!” “Не си забавен, но то е естествена последица от оскъдния ти умствен багаж. Хората ти се подиграват, затова се смеят, а не защото си остроумен.” Работа ще свърши и всяко изказване, в което се предполага, че не ги намирате за блестящи и неотразими.

Какво ще последва: Ад под небето. Ще ви припомни всички гафове и грешки, ще ви обиди така, че после с години да си ближете раните. Лъвът знае какво точно да ви каже, за да ви заболи. А след час-два напълно ще е забравил за скандала.

Дева

Не ми пука какво мислиш

Какво да им кажем: “Престани да се напъваш, като не става, просто се откажи. Всеки има лимит на възможностите си.” Това е репликата, с която да ги нагрубите. А ако искате да ги засегнете, подхвърлете нещо от рода на: “Че на кого му пука за твоето мнение?”

Какво ще последва: Пазете се! Ще ви залее киселинен дъжд от сарказъм. И с това няма да ви се размине. Девите си водят черен списък с обидите ви. Освен това те живеят в свят, разделен на техни “врагове” и “приятели”. Отмъщението обичат да го сервират студено.

Везни

Ти си смешник

Какво да им кажем: “Пич, ти си пълен смешник! Сериозно ли си въобразяваш, че изглеждаш добре?” Много е лесно да се засегне човек, роден под този знак. Дълбоко вроденият им страх, че само се правят на яки, а всъщност са девета дупка на кавала, ги прави доста докачливи.

Какво ще последва: Ще избухнат, при което могат да бъдат доста зли. Ще ви обиждат, както никой не ви е обиждал до този момент. Но после с облекчение ще приемат извинението ви и ще се сдобрите набързо. Везните не обичат търкания в отношенията и негативни емоции.

Скорпион

В секса си пълна нула

Какво да им кажем: “Не си напъвай мозъчето, бездруго не си от най-умните...” Това най-вероятно ще бъде лъжа, затова трябва да прозвучите убедително, иначе просто ще ви се изсмеят. Ще ги жегнете и с твърдението: “В секса си пълна нула.” Какво ще последва: Скорпионите са умни и емоционални същества, които влагат страст в това, което правят. Ще използват нестандартни методи. Може да ви нарежат гумите на колата, да ви подстрижат косата, докато спите, или да ви направят вуду магия. Но междувременно ще се престорят, че са ви простили.

Стрелец

Мисията невъзможна

Какво да им кажем: Почти невъзможно е да се обиди Стрелец. Както е известно, това е знакът, който, ако получи колет с конски фъшкии, ще си помисли, че някой просто е забравил да опакова и коня. Най-сигурният начин да ги обидите е като нагрубите техен приятел.

Какво ще последва: Изригване на вулкан. Свирепи и язвителни обиди. Крясъци. В такъв случай и да отговаряте, и да не отговаряте, няма да успеете да го успокоите. Разяреният Стрелец е като динамо - самозарежда се от гнева си. За щастие избликът преминава като лятна буря.

Козирог

Не разбираш от музика

Какво да им кажем: “Нищо не разбираш от музика.” Струва ви се странно, но нещото, което Козирогът не може да понесе да чуе за себе си е, че има лош музикален вкус. По принцип Козирогът не е от най-обидчивите, тъй като гледа леко отвисоко на останалите хора.

Какво ще последва: Може да последва спор, може и да не последва нищо. А след ден-два Козирогът най-внезапно да ви нанесе свиреп удар в най-слабото място. Отнело му е два дни, защото през това време с наслада е обмислял къде и как точно да ви прободе.

Водолей

Смърдиш на пор

Какво да им кажем: “Смърдиш на пор. Защо не ползваш дезодорант - то бива, бива да искаш да си оригинален, ама чак пък толкова...” Не е така лесно да обидиш Водолея - той е твърде интелигентен, за да се занимава с глупости. Какво ще последва: Ако все пак го засегнете - нищо. Ще ви изгледа, ще се сбогува с вас, след което просто ще ви зачертае от списъка на хората, с които си общува. Но ако ви обича и държи на вас, ще се задоволи с жесток скандал с много викове и обвинения, а също и някое по-изтънчено отмъщение. Очаквайте всичко.

Риби

Никой не те помни

Какво да им кажем: “Забрави го това нещо с творчеството. Нали не си мислиш, че ще изкараш пари от това, което си изработил?” Или: “Ти си пълна дупка. Само хленчиш. Кой пък от бившите ти те помни?”

Какво ще последва: Ще ви разбият сърцето! Представителят на знака Риби няма да ви обижда и няма да се опита да ви нарани. Не, той ще страда от тежките ви думи. Показно и публично. Докато не се засрамите дотолкова от жестокостта си, че не се извините. И пак, и пак! Така Рибите отмъщават за обидите - като ви накарат да съжалите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл