Бившата жена на Дани Алвеш: За него съм готова да изгоря!

Динора Сантана е първата съпруга на Дани Алвеш и майка на двете му деца. Тя е в Бразилия, разтревожена от всичко, което се случва около обвинението към халфа в изнасилване. В ексклузивно интервю за испанския вестник "Спорт" тя го защити.

"Никой, който познава Дани, който го обича, който е част от живота му, не може да се съгласи със ситуацията, която се случва. Ние не вярваме в това, което се случва. Дори и в най-лошия кошмар не бихме могли да си представим нещо подобно. Не сме добре. Нито аз, нито децата. С всеки изминал ден става много сложно. Даниел е на 16, а Виктория е на 15. 

Те го преживяват тежко, защото не могат да видят Дани. На изслушването му ще бъдем в съда. Когато Дани и аз се разделихме през 2011 г., не се върнах в Бразилия, за да може той да бъде с децата. Останах в Испания до 2018-2019 г. Предполагаме, че по-късно той ще отиде в Бразилия или Съединените щати, поради възрастта си. Когато пристигна в Сао Пауло, живеехме в една и съща компания. След това се върна в Барса и беше там за кратко. Отиде в Мексико и чакахме да видим какво ще направи. Децата вече имаха намерение да го последват в Барселона. Сега с целия този проблем, знаейки, че той няма да може да напусне Испания две години, решихме да се преместим с децата там. Търсим им училища. В края на месеца ще отидем в Барселона. Имаме запазен апартамент до къщата на Дани. Ние ще бъдем там с него.

На 31-ви декември журналист се свърза с мен, в случай че искаме да говорим за случилото се предната вечер в Сътън. Обадих се на Дани, но той не вдигна телефона, защото спеше. Мислех, че е имало бой. Обадиха ми се близки и ми казаха да съм спокойна, че Дани е добре, че няма проблем, че нищо не се е случило, че всичко е нормално. Мисля, че бях първата, която разбра, че нещо се е случило.

Кое боли най-много? Осъждат Дани преди изобщо да бъде съден. Дани не би бил в състояние да опозори тази жена. Бях омъжена за него 10 години и го познавам от 22. Всички, които са около Дани, от този, който чисти къщата му в Бразилия, Барселона... Всички знаят кой е той и че не би бил способен на такива неща. Ситуацията много боли.

Всички съдят по информацията, генерирана в пресата. И всеки сам си прави преценката. Фактите ще се знаят от съдии, адвокати... Дани е в затвора поради риск от бягство, защото има друга националност и защото има много удобен финансов претекст. Той не е в затвора, защото е осъден. Това ще се види в съдебен процес, който тепърва предстои. За ситуацията се съди по това, което се чува, но има обобщена тайна и никой няма достъп до тези доказателства какво се е случило в действителност.

Не бих сложила ръката си в огъня за него. Бих се самозапалила цялата. 

Не съм говорила с Дани. В ситуацията, в която се намира, той не е възприемчив и не желае да вижда хора в затвора. За нас е толкова сюрреалистично… представете си за него, че е там. Аз бях в Барселона, трябваше да се върна в Бразилия, защото децата не бяха добре. Дани искаше да е с децата. Върнах се да ги взема, за да бъда с дъщеря ми, която беше оперирана и се възстановяваше. Когато докторът я пусне, ще се върнем в Испания, за да го срещнем отново.

Искам да го гушна, да го подкрепям, да съм с него. Но трябва да уважаваме и неговото решение, в случай че не се чувстваме добре с децата да го виждаме в затвора. Трябва да се бори и да остане силен. Ако се срути...Какво ще правим тогава? Той е тъжен. Вижда някои неща в пресата, които не му харесват. Много се притесняваше за децата, защото това го засяга. Трябва да преминем през ситуацията, децата се влияят от публикации в Instagram. Това им се отрази. Те знаят, че баща им не е направил това.

Това е кошмар. Това, което мога да направя, е да бъда до него, да го подкрепям. Това е, което ще направя, за мен и за децата ми. Ние сме с него. Ние знаем кой е той.

Не мисля за момичето. Не искаме да коментираме. Знаем само, че той не е такъв. Нямаме достъп и до прокуратурата. Това, което се говори в пресата, не се знае дали е вярно. Бих казала на Дани: "Бъди силен, всичко това ще мине". И че ще можем да покажем кой всъщност е той, че не е този, за когото го представят. 

Прекратени са спортните или рекламните му договори. Не сме притеснени. Това са неща, които се натрупват, за да унищожат живота ви, но всичко ще си дойде на мястото. Важното е да сте добре, да се чувствате подкрепени. Семейството му е до него, защото знаем кой е той. Трябва да кажа, че Дани не е такъв. Никога не би опозорил жена.

За 20 години никога не ми е говорил с по-висок тон. Понякога се карахме, но той никога не се е отнасял зле с мен. Как се отнасяше с жените около себе си? Дани винаги е вярвал, че една жена трябва да бъде третирана като кралица. Носи го от баща си. За уважението, което изпитва към майка си. Като цяло е така с хората. Представете си жена в ситуация от това ниво. Невъзможно ми е да повярвам в това. Бракът ни не вървеше и се разделихме, но останахме приятели. Едно време бях негов агент. Четири години по-късно Дани ме запозна с Фран Серджо, който сега е мой съпруг. Искаше да бъда негов агент. И сега агентът му е настоящият ми съпруг", заяви бившата съпруга на халфа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят