Братът на Погба шокира и от затвора: Той плащаше до 100 хил. евро на врачката да саботира мачове и да навреди на съперници

Братът на футболиста на Ювентус Пол Погба, Матиас Погба, каза, че брат му е плащал до 100 000 евро на сеанс за услугите на врачка.

Матиас обяви новите си обвинения в социалните мрежи, където публикува голям брой видеоклипове - въпреки факта, че е в ареста.

- Днес се надявам брат ми да се събуди. Искам той да поеме отговорност и да измъкне семейството ни от кашата, в която ни забърка. Може да ме убият по всяко време заради него. Просто искам нормален живот. Работата на магьосника беше да предсказва бъдещето на Пол, да подобрява игрите му, да саботира мачове, да прави магии на врагове или други футболисти, за да унищожи потенциала им. Пол разговаряше с него веднъж или два пъти месечно, той плащаше от 75 000 евро до 100 000 евро всеки път - каза Матиас Погба в поредица от съобщения в Twitter, цитиран от френските медии.

Матиас Погба беше задържан по подозрение, че е участвал в изнудване за пари на известния си брат Пол. Приятели от детинство на Матиас и Пол Погба заведоха халфа на Ювентус в хангар в предградията на Париж и поискаха той да им плати 13 милиона евро (по един милион за всяка година игра на футбол). Те измислиха, че Матиас е бил отвлечен и поискаха пари като откуп.
Французинът платил само 100 000 евро, защото можел да изтегли толкова пари, а по-късно разбрал, че в цялата история е замесен и собственият му брат. Последваха взаимни обвинения в семейството на Погба, а Матиас заяви, че Пол редовно е плащал на врачка за различни услуги и дори да причини контузия на нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе.

Полицията реагира и задържа Матиас и четирима от предполагаемите му съучастници.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят