Чуйте дебютната песен на Джулиана Гани

Комичното видео се подиграва с Ричард Величков и добавката Липовон

Плеймейтката Джулиана Гани и годеникът й Илиян Найденов дебютираха с обща песен, която цели да осмее брадъра Ричард Величков и хранителната добавка Липовон, която той дълго време промотираше, а накрая се оказа опасна за здравето.

Както песента, така и видеото към нея са много комични и бързо се харесаха на феновете на двойката. Те са и отговор на онлайн войната между Ричард и Джулиана Гани, която се разрази преди няколко месеца.

В личния си Facebook приятелят на Джулиана сподели дълъг пост, с който изказа мнението си както за Ричард, така и за въпросната добавка.

Веднага след това последва реакция от фитнес инстурктора Ричард, който сподели следното в социалните мрежи:

"Добро утро, приятели! По повод нападките от Джулката за моя Липовон, искам да ви кажа, че тя започна да го прави това, защото не я наех за реклама. Не съм платил, понеже съм чувал, че на нея и плащат за други неща, а аз други неща от нея ни най малко не искам. А също така псевдо инструкторът, който е известен с това, че е гадже на Джулиана, го написа, за да може да си промотира книжката, която книжка очевидно не е много ефективна, щом тая свиня приятелката му все още си е свиня!"

Разбира се, постът му получи много гневен отклик, главно заради обидите, насочени към Джулиана. Тя от своя страна отговори, че не се интересува от казаното и въпреки това песента "орГинален Липовон" може да се счете като своеобразен отговор от плеймейтката и годеникът й.

Във видеото към песента Джулиана за първи път показва и бременното си коремче. Тя очаква своя първи наследник, чийто пол пази в тайна, към края на годината.

Коментари

Задължително поле