CreDirect увеличава броя на клиентите си ежедневно

CreDirect стартира своята професионална дейност в края на 2017-та година, като компания за бързи кредити, оперираща изцяло онлaйн. За по-малко от две години присъствие на пазара, брандът завоюва трайни позиции, сред силната конкуренция, при небанковите финансови институции в България. Към момента, професионалистите от CreDirect с гордост споделят, че повече от 85 000 клиенти, са се възползвали от предлаганите услуги в уебсайта на марката, от създаването й, насам.

Дейността на бранда е съсредоточена изцяло в онлайн пространството, където тенденциите се променят бързо, понякога, драстично. Тази динамика влияе на бизнеса на онлайн кредиторите и налага непрестанно наблюдение и анализ на потребителските нужди и изисквания. Именно по тази причина, CreDirect инициира вътрешно свое проучване, с цел да отговори на предизвикателството, което високото търсене на финансови услуги отправя към бизнеса.

Познаването на клиентите и предлагането на оптимални финансови решения за техните нужди, са сред основните цели, заложени в професионалната политика на CreDirect. За постигане на максимално добри резултати, в тази насока, марката изучава своите клиенти и, ежемесечно, изготвя техен детайлен профил. Данните, получени от инициираното проучване, се изучават и анализират, за да бъде изготвена коректна характеристика на потребителското поведение в сектора.

Резултатите от последния анализ на CreDirect, посочват сериозен ръст на доверието към марката - 85% от анкетираните заявяват, че биха взели кредит отново, а 94% споделят, че са доволни от обслужването в уебсайта. В бранша се забелязва обща тенденция, за всички компании предлагащи онлайн заеми, клиентите кандидатстват най-често за суми в интервал от 200 до 1200 лева, а препочитаните от тях, кредитни продукти в онлайн пространството са потребителски кредит и кредит до заплата.

Постиженията на бранда CreDirect се дължат на следваните съвременни методи на работа, разработени, изцяло, в услуга на потребителите. Марката полага усилия за непрекъснато подобрение на технологичните процеси в онлайн кредитирането, а постоянно разрастващата се база от клиенти, доказва прогреса, който марката бележи.

Коментари

Задължително поле