Дзаниоло поиска прошка от "Рома"

AC Roma

Николо Дзаниоло, голямата звезда в изгнание в "Рома", поиска прошка от "вълците". Халфът призна, че е на разположение на отбора, правейки ретроспекция на кариерата си дотук. По-рано през януари той поиска да бъде продаден, но впоследствие отказа трансфер в "Борнемут".

„Много неверни неща бяха изговорени и написани през последните няколко седмици - написа Дзаниоло в писмо до агенция ANSA. - Дойдох в Рома като неизвестен футболист и феновете ме посрещнаха като един от тях. Те ми дадоха увереност, кураж и обич в ужасните и тъмни моменти по време на моите контузии. В Тирана с това попадение (за победата на финала на Лигата на конференциите – б.р.) аз почувствах, че съм им се отплатил за всичко, което бях получил, допринасяйки за един чудесен и незабравим момент на радост за всички романисти. На 23 години аз съм преминал през преживявания, които много от моите колеги не са имали през цялата си кариера: падения, изправяния, нови падения, нови изправяния и триумфи.

Последните месеци бяха деликатен период за мен, като ми стана трудно да разбера какво би било моето професионално бъдеще. Въпреки това винаги съм работил усърдно на терена и в тренировките с максимален професионализъм. След получените заплахи за първи път изпитах страх за мен и моите близки, почувствах се изоставен. Не ми се беше случвало преди и бях много уплашен. Бъдещето е в нашите ръце, аз протягам моите и се поставям изцяло на разположение на семейството на "Рома“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят