На 84 площадки в София учат децата на безопасност на движението Фандъкова: Повдигнахме над 330 и осветихме 200 пешеходни пътеки

Столичният кмет Йорданка Фандъкова: Загубите в системата са над 60% До 2025 г. са осигурени 800 млн. лв. за водния сектор в най-големия град

Отказахме офертата за изтребители Ф-18 Остават Ф-16, “Грипен” и “Еврофайтър”

Патриотите си тръгнаха от МС, без да обявят решение Очаква се утре сутрин Валери Симеонов да направи изявление

До 5000 лв. за далечни роднини

Меган Маркъл – бременна и сияйна на благотворително събитие

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 21 ноември 2018

Груевски във фейсбук: Продължавам борбата за македонската кауза

Белият дом загуби битка със Си Ен Ен Върна акредитация на журналист

Лекарският съюз иска отпадането на вторичния профилактичен преглед Пациентите масово не се явяват на него и парите оставали неусвоени

Председателят на ВКС е нарушил установения ред на държавното управление

Замесиха „Берое“ в уреден мач

Над 460 км второ и третокласни пътища ще бъдат обновени с пари от ОПРР

Унгария даде убежище на Груевски

Иван Цветков стана скаут в „Лудогорец“

Fibank отчита стабилен ръст на печалбата

Ръководството на банката се срещна с миноритарните акционери

Fibank (Първа инвестиционна банка) отчита стабилен ръст на печалбата преди данъчно облагане, която достига 61,3 млн. лв., като оперативната печалба е в размер на 201 млн. лв. Това показват финансовите резултати към края на септември 2016 г., с които ръководството на Fibank запозна миноритарните акционери.

Редовните срещи са част от политиката на банката по прилагане на  световните стандарти в доброто корпоративно управление, утвърдени от Международната финансова корпорация (IFC), които Fibank прилага стриктно в своята дейност.

На срещата присъстваха г-н Васил Христов, главен изпълнителен директор (CEO) на банката, г-н Димитър Костов, главен директор риск (CRO) и г-н Живко Тодоров, главен финансов директор (CFO).

Капиталовата адекватност на Fibank към 30 септември 2016 г. е 15,35%, което показва превишение на собствения капитал над изискваните 13,5%.

Заделени са 140 млн. лв. капиталови излишъци

От началото на годината банката е заделила провизии на стойност 140 млн. лв. С тях се изграждат стабилни капиталови излишъци.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

    1. Много ти разбира главата. Една банка да е ОК и веднага ще се намери някой хейтър.

  1. Такива резултати могат само да ни радват. Факт е, че банката продължава да се развива и да заздравява връзката с клиентите си.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.