Fibank предлага инвестиционни монети с 10% отстъпка

Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира пролетна промоционална кампания за емблематични сребърни монети. Колекционна серия от три монети „Български символи и традиции“ и монетата „Google Zoom София“ ще се продават с -10% отстъпка в електронния магазин на банката, както и в офисите ѝ в цялата страна. И двата продукта са изработени от най-висока проба инвестиционно сребро и частично позлатяване, по идеен проект на дирекция „Злато и нумизматика“ към Fibank. Монетите са подходящи както за подарък, така и като добавка към всяка лична колекция.

Български символи и традиции

Колекционната серия „Български символи и традиции” се състои от 3 сребърни монети от 1 тройунция (31,1035 г) сребро, с цветно изображение и частично златно покритие. Върху монетите са изобразени 3 от най-разпознаваемите български символа: сурвачка, мартеница и българска роза. Колекцията е представена в луксозна кутия с ефект на дърво. Интересното е, че капакът представлява просфорник, чиято вътрешна част може да се използва за отпечатване върху питката за Бъдни вечер, за обредни хлябове за всички християнски празници - новорождение, кръщение, сватба, Великден и др. Със своя дълбок замисъл и майсторска изработка всяко трио монети ще се превърне не само в ценен дар за всеки български дом, но и в своеобразен посланик на България по света. Серията е изработена е в сътрудничеството между Първа инвестиционна банка и Новозеландския монетен двор.

Google ZOOM София

Сребърната монета „Google ZOOM София“ е отсечена в швейцарската рафинерия P.A.M.P. от 2 тройунции сребро – 62 г, с частично позлатяване и висок релеф. Дизайнът на монетата е разработен по идеен проект на дирекция „Злато и нумизматика“ в ПИБ. Монетата представя централната част на българската столица, както е на картата в Google. Изобразени и позлатени са изображения на някои от емблематичните сгради в столицата, сред които: Народният театър „Иван Вазов“, Храм-паметникът „Александър Невски“, Парламентът, Телевизионната кула.

Промоцията се провежда в периода 22.04 – 21.06.2024 г., както в офисите на банката, така и в електронния ѝ магазин:  my.fibank.bg/GoldShop

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес