„Хотел на годината“ в Европа за 2019: InterContinental Sofia получи три престижни награди за 2019

 Въпреки трудния момент за родния туризъм, водещият петзвезден хотел в България и единствен представител на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts, стана „Хотел на годината“ на наградите на IHG® в Европа за 2019! Призът се дава на хотела с най-високи резултати в обслужването на гостите и взаимоотношенията със собствениците, служителите и обществото, и е символ на успешния мениджмънт и налагането на най-добри практики в хотелиерството.  

Освен „Хотел на годината за 2019“, InterContinental® Sofia, спечели и други две отличия на престижните награди на веригата – “Heartbeat Torchbearer” и “Trailblazer”. Първата се връчва на хотели, демонстрирали най-високо ниво в обслужването на гостите, а втората – на хотелите от веригата, постигнали всички заложени цели за годината, включително финансови показатели, удовлетвореност на гостите и служителите, грижа за околната среда. „Всички тези награди са доказателство за усилената работа на целия екип на InterContinental® Sofia и аз съм безкрайно горд с невероятните резултати, които постигаме заедно“,сподели генералният мениджър на хотела Анджело Зукала. „В нашата индустрия подкрепата и силният дух са изключително важни и тези награди показват, че работата в екип и позитивната нагласа винаги водят до успехи“, добави Зукала.

Освен трите отличия от IHG Star Awards, InterContinental® Sofia води ранкинга по цялостна удовлетвореност на гостите измежду всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година.

Коментари

Задължително поле