HYATT дебютира на Българското Черноморие с пет all-inclusive хотела

Пет хотела с близо 2000 стаи, разположени в две от най-популярните дестинации на родното Черноморие – Слънчев бряг и Обзор, ще станат част от портфолиото на Hyatt Inclusive Collection догодина.

Hyatt Hotels Corporation обяви плановете си за разширяване на Hyatt Inclusive Collection – новото глобално портфолио на веригата, съсредоточено във ваканционния сегмент, с пет all-inclusive хотела в България. След съществено обновление, през 2023 г. и 2024 г. all-inclusive хотелите, управлявани от Тера Тур Сервиз ЕООД, ще отворят врати под брандовете Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts.

След реновация четири от хотелите ще бъдат отворени под новите брандове през лятото на 2023 г., а петият се очаква да отвори врати през 2024 г.

„Развълнувани сме, че успяхме да привлечем брандовете от Inclusive Collection на Hyatt в България и така да затвърдим Българското Черноморие като привлекателна ваканционна дестинация с непрекъснато нарастваща популярност. С това партньорство ще можем да представим най-високото качество на all-inclusive продуктa на взискателните български и чуждестранни гости. Радваме се, че работим с опитен и иновативен партньор, който ще ни помогне да развием още нашите хотели в страната“, каза Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на Тера Тур Сервиз ЕООД.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм