Как да изберем офис под наем в София според локацията?

Изборът на подходящ офис под наем в София зависи от много фактори - големина, цена, и разбира се - локация. От изключителна важност е клиентите ви да могат да ви откриват лесно и мястото, което ще изберете да позиционирате бизнеса си да е с удобна локация. Нека видим как да изберете офис под наем в София, именно според локацията.

Изберете комуникативно място

Изразът “комуникативно място” звучи като изключително клише, но истината е, че за да могат вашите клиенти да ви откриват без проблем, мястото наистина трябва да е комуникативно. Заложете на офиси под наем в София в близост до метростанция, или поне такива с удобна инфраструктура. Има доста хора, които се придвижват в града с градския транспорт и е добре да помислите и за тях. Освен това, и служителите ви ще бъдат доволни от този факт. Офис, който лесно може да се открие и е на централно и хубаво място, говори за вас самите като бизнес само суперлативи.

Ориентирайте се към централни или бизнес райони

Центърът на столицата винаги е добра идея за офис под наем и честно казано не са малко бизнесите, които предпочитат този район на града. Централната част на София има добра инфраструктура, лесно се стига до нея от всяка една точка, а и е доста приятна и често можем да срещнем офиси на различни бизнеси там. Друга страхотна алтернатива за офис под наем е в някой район с концентрация на бизнес сгради. Бул. “Цариградско шосе”, кв. Лозенец или Околовръстен път - това са все такива места, в които има разположени наистина много бизнеси и то от всякакви сфери на дейност.

Изберете пространство бизнес сграда пред апартамент, който да превърнете в офис

Ако искате да свързват вашия бизнес със стандарт, качество и да си изградите добра репутация пред клиентите си, ви съветваме да изберете офис под наем в София в бизнес сграда. Въздържайте се от идеята да вземете апартамент в жилищна сграда, който да превърнете в офисно пространство. Доста по-престижно е да се намирате в добра и изискана сграда, където са разположени офисите и на други бизнеси. Знаете, че първото впечатление е от съществено значение, особено ако в това помещение ще водите важни бизнес разговори и срещи. Спомнете си какво е било мнението ви когато сте посещавали офиси, които са били в жилищни сгради и сами ще се убедите, че това не е вашето решение за офис.

Погрижете се офисът ви да има паркоместа

Паркоместата и тяхната наличност имат много общо с локацията на вашия бъдещ офис. Все пак това е важно и е хубаво е да помислите за поне няколко такива. Паркирането на автомобили в района на центъра, например, е една идея по-затруднено, отколкото в някой квартал. Именно затова се погрижете да имате няколко паркоместа под ръка. Що се касае до офис под наем в някоя бизнес сграда, то има вероятност ситуацията с паркирането да е малко по-облекчена. Въпреки това не разчитайте само и единствено на късмета, а се подсигурете с няколко наземни или подземни паркоместа.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти