Левандовски: Никой не може да спечели индивидуална награда без най-силния отбор и верните си фенове

Останалият на второ място в класацията за „Златната топка“ Роберт Левандовски коментира триумфа на Меси и благодари на хората, които са му помогнали да спечели приза за голмайстор на сезона.

"В началото бих искал да поздравя Лионел Меси - носителя на "Златната топка". Искам да благодаря на всеки един журналист, който гласува за мен и вярваше, че постиженията ми са важни през 2021 година. Спечелих наградата "Голмайстор на годината", но никой играч не може да спечели индивидуална награда без най-силния отбор и верни фенове зад гърба си. И за мен не е по-различно. Искам да благодаря на моя клуб Байерн Мюнхен за полето за изява, което ми даде, за да успея да постигна мечтите си. Искам да благодаря на моите съотборници от полския национален отбор и от Байерн (Мюнхен).

Искам също така да благодаря на феновете, че ме подкрепят всеки ден, това означава много за мен. И най-важното, огромно благодаря на семейството ми, благодаря ти мамо, благодаря ти Анна - ти си любовта на живота ми и най-добрият ми приятел, благодаря на сестра ми Милена и на моите приятели и мениджърски екип за непрекъснатата подкрепа, основата на моите постижения. Благодаря ви", написа Левандовски в Инстаграм.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят