Левандовски: Време е за титли

Роберт Левандовски изживява първите си месеци в Барселона. Въпреки равенството 0-0 в деня на откриването на новия сезон на "Камп Ноу" срещу Райо Валекано, полякът не е обезкуражен и показва амбиция.
В интервю, дадено за „LaLiga World“, Лева говори за пристигането си в клуба, колективните си стремежи и момента на идване в отбора на Шави. „Мисля, че отне много време на Барселона да печели титли, сигурен съм, че ще ги спечелим сега“, призна "Деветката". От първия момент, в който той е разбрал за офертата на Барса, знаел, че това е правилната посока за кариерата му. „Когато разбрах за първи път, че Барселона има интерес да ме привлече в клуба, знам, че това е идеалният момент за мен и за клуба“, разкри полякът.
Левандовски призна, че търси промяна на обстановката, след като игра през цялата си кариера в Полша и Германия. „В Бундеслигата всичко беше добре, това беше добро преживяване за мен, но знаех, че е още една стъпка в кариерата ми да се присъединя към Ла Лига“, каза 34-годишният футболист.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят